Sari la continut
alt

Andreea Reteacheck icon

Scrie sincer și cu umor despre viața ei pe www.andressa.ro. De profesie jurnalistă, a lucrat 10 ani în producție de televiziune, iar de câțiva ani a devenit freelancer în domeniul PR și se bucură de un program mai flexibil, mai mult timp cu fetița ei și mai multe ieșiri cu prietenii.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Andreea Retea sport

Anul trecut, în august, m-am întors din Grecia cu amintiri frumoase, vreo două kilograme în plus și multe poze în telefon. În pozele astea arătam într-un fel: bronzată, veselă și mai pufoasă decât mă știam eu. Oricum le-aș fi privit, oricum le-aș fi editat, trebuia să accept: corpul meu se schimbase. În rău. Ca-n bancul ăla, existau două posibilități: să continuu la fel sau să fac ceva în legătură cu asta. (Foto: Science Photo library / Sciencephoto / Profimedia)

Citește mai mult

Protest - „Imagine”

Greu de înțeles mulțimile. Ce îi împinge pe oameni în stradă? Există momente când, după o stare de acalmie, planetele se aliniază într-un fel astfel încât să ne doară pe cât mai mulți, să ne șocheze, să revolte mii de oameni care la rândul lor să transmită starea altor mii... (Foto: Adriana Neagoe/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Pastele în catedrală

Înainte de Paște, mamaia mea reușea să ne facă să ținem post pe mine și pe cei doi veri ai mei, fără să ne dăm seama. Gătea orice ierburi, învârtea ceapa și cartofii în fel și chip, de aveam mereu impresia că mâncăm mereu altceva, ceva extraordinar, cum astăzi se servește pe bani serioși la restaurante fine-dining cu specific românesc.

Citește mai mult

Manifestație USR

„Îmi dau demisia din PSD pentru că nu au fost corecți când au făcut listele!” – n-a spus nimeni, niciodată. Ba chiar și când sunt dați afară, cu un șut în fund, unii se încăpățânează să rămână. În timp ce la „ăștia tineri", oamenii se supără pe partid ca fii-mea pe bicicletă, după ce trage o căzătură și se jură, plângând, că nu va mai pedala în viața ei. Politicienii începători pleacă trântind uși și dând block pe Facebook! (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult