Sari la continut
alt

Andreea Roșcacheck icon

Andreea Roșca este jurnalist, co-autor al cărții „Cei care schimbă jocul”, co-fondator al briefului săpămânal Monday Memo, co-fondator al Fundației Romanian Business Leaders și antreprenor. 


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Dorin Bodea (Sursa foto: andreearosca.ro)

Motivul adevărat pentru care atât de mulți executivi eșuează, susține Dorin Bodea, nu e legat de circumstanțele exterioare, de calitatea oamenilor, de concurență sau de lipsa banilor. Ci de absența unor idealuri, a unui sens care să dea oamenilor un motiv de a veni la job, de existența unor lideri egocentrici și narcisiști și de o cultură internă ”strâmbă”. (Sursa foto: andreearosca.ro)

Citește mai mult

Radu Crăciun, RBL

Pe medie, o familie compusă din doi membri și jumătate locuiește într-un apartament de 1,75 camere. În realitate, așa ceva nu există. Creșterea medie de 4% are în spate discrepanțe uriașe: aproape jumătate din tot ceea ce se întâmplă în România, se întâmplă în București. Aici, se trăiește ca în Spania. 400 de kilometri mai încolo, țara de comparație e Albania: un raport de 6:1. (Foto: Romanian Business Leaders Summit)

Citește mai mult

Grindeanu - Dragnea

Probabil că Guvernul PSD a calculat că va cheltui azi ceea ce ar urma să producă țara în viitor, cu speranța că acele companii care merg și oameni care câștigă vor achita nota de plată. (Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult