Sari la continut
alt

Andrei Postolachecheck icon

De meserie programator, Andrei Postolache a lucrat în IT peste 15 ani, în poziții tehnice și de management. Din 2015 este antreprenor, membru fondator și președinte al Pentru Iași, o mișcare civică și politică locală.


Articole publicate check icon

Mark Zuckerberg audiat

Să zicem, ca exemplu, că eu aș fi responsabil de campania pe Facebook la PNL și Dragnea tocmai a zis că se gândește să facă Pilonul 2 de pensii opțional, iar eu doresc să speculez această declarație pentru a-i face să piardă din intenția de vot. Eu pot face zeci, sute, sau chiar mii de ad-uri în jurul acestei declarații. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Ambulantier

Este o vorbă în management: obții ceea ce măsori. Când numeri dosare cu șină, obții dosare cu șină, nu proiecte. Când numeri câte licitații faci, obții licitații, nu autostrăzi. Când numeri câte condici semnezi, obții condici semnate, nu muncă. Și asta nu e dreptate, nu e nici măcar justiție.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon angajati

Feriți-vă de boala de a fi prea ocupat fără a ști ce faci. Sute de mailuri, zeci de telefoane, câte o țigară suptă repede, ți se pare că ești buricul lumii, dar ce rămâne în urma ta? (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

autostrada - Inquam

Există trei resorturi principale prin care se decide acum unde merg banii grei în țară. (Foto : Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu)

Citește mai mult

Intrarea în politică

Cea mai pare parșivenie a sistemului a fost să ne facă să uităm că politica este de fapt un act natural, uman, un gest de implicare, o datorie. A face politică nu e nimic mai mult decât a ridica mâna și a spune celor din jur „Am un plan, am o idee și cred că e bună pentru comunitatea noastră”. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult