Sari la continut
alt

Ștefan Cociodarcheck icon

Ştefan Cociodar este politolog, doctorand în ştiinţe politice în cadrul Facultății de Știinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (FSPAC), Universitatea „Babeș-Bolyai”.


Articole publicate check icon

Camera Deputaților

Impostura la nivel uman, indivizi care afișează valori doar de fațadă, care se prefac, de exemplu, că sunt religioși, că le pasă de oameni, că sunt dedicați binelui societății, dar care, în realitate, urmăresc doar interesele proprii, visează doar să parvină, să acumuleze cât mai mulți bani și cât mai multă putere. (Foto: George Călin/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Allen Coliban - Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Mai trebuie un lucru menționat aici: În timp ce Adrian Veștea și echipa sa au desfășurat o campanie bună în online, George Scripcaru a început destul de târziu și a avut o prezență destul de ștearsă. În situația dată, în plină pandemie, acest aspect a cântărit de asemenea. Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Citește mai mult

Covid - nerespectarea regulilor

Cine împotriva cui luptă? Răspunsul pripit ar fi „Omenirea contra (unui) coronavirus” (pe numele său SARS-CoV-2). Un virus cu care omenirea nu s-a mai confruntat, dar pe ale cărui rude le cunoaște bine și le-a biruit în repetate rânduri. Realitatea nu este însă atât de simplă. Singur, SARS-CoV-2 ar fi relativ ușor de învins. Marea problemă este că în tabăra sa luptă și mulți oameni. (Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Citește mai mult