Sari la continut
alt

Cristian Licăcheck icon

18 ani de advertising (multinațională/antreprenor), curator și proprietar la „Romanian Kitsch Museum”, călător în peste 100 de țări, autor al cărții „Lumea in buzunar”


Articole publicate check icon

New York - Covid 19

Toată planeta stă în casă, unii de bunăvoie, alții fugăriți de poliție înapoi în locuințele lor. Miliarde de exemplare ale speciei umane, suntem cu toții arestați la domiciliu, incapabili să fim utili în luptă, altfel decât prin like-uri digitale. Suntem în război cu aerul de afară, cel purtător de coronavirus, și evităm armele sale, adică bancnotele, clanțele ușilor sau butoanele lifturilor. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

lingurita

Isus Christos, idolul a două miliarde de creștini, nu ar fi mers la biserică, adică la templu, în timpul unei pandemii oficiale. Nici măcar de Paște. (În imagine, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a împărtășit duminică, cu aceeași linguriță, în plină criză a coronavirusului, 100 de credincioși, la Constanța, la liturghia de la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”/Foto captură video Libertatea)

Citește mai mult

Romania view - Bucuresti

De fapt, trebuie să fii indulgent să acorzi trei stele peisajului montan românesc, cu înălțimi de maxim 2500 de metri. Iar asta pentru că în categoria celor 5 stele s-ar include probabil Marele Canyon, peisajul himalayan din Bhutan și cam toată Elveția. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

Pe tocuri pe bicicletă

Analfabeții funcțional sunt printre noi, ei nu stau izolați în sate colorate, uitate de timp și de infrastructură. Analfabeții funcțional lucrează în administrațiile urbane, în companiile multinaționale sau sunt mici întreprinzători privați. Ei sunt prezenți și activi pe facebook, pe insta sau pe Tinder. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult