Sari la continut
alt

Cristian Licăcheck icon

18 ani de advertising (multinațională/antreprenor), curator și proprietar la „Romanian Kitsch Museum”, călător în peste 100 de țări, autor al cărții „Lumea in buzunar”


Articole publicate check icon

juriu

Juriul din România a încercat, împreună cu cele din alte 5 țări, să facă o combinație în semifinala de Eurovision. Cele 6 țări s-au votat între ele, juriile naționale acordându-și reciproc maximul de puncte. Însă patternul de votare a fost depistat de computer, iar voturile celor 6 țări au fost anulate pentru finală și înlocuite de rezultate furnizate de inteligenta artificială a aceluiași computer. Foto: captura TVR

Citește mai mult

Kalush Orchestra

Ca unul care am lucrat toată cariera în industria de evenimente, mă pot contrazice cu oricine susține că show-ul este demodat. Nu este deloc, ba chiar este, an de an, cel mai complex spectacol muzical de sunet, lumini și efecte speciale din lume. Este o mega-producție, iar cele mai noi tehnologii video si FX sunt inaugurate anual aici. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

razboi - desert

Trimiteți-vă dronele sa se lupte între ele deasupra Pacificului. Și fie ca cel mai bun să câștige! Dar cruțați-ne orașele, nu ni le distrugeți. Nu ne bombardați drumurile, aeroporturile sau sursele de energie. Le-am construit cu greu, ca să trăim mai bine, iar nivelul nostru de evoluție nu are nici o legătură cu conflictele voastre sau cu ceea ce vreți voi să demonstrați.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Amzei, taxe și impozite

Poprirea conturilor bancare are consecințe destul de complexe în epoca modernă. Automat ți se blochează și conturile de google pay, airbnb, booking, uber, glovo, și încă vreo 20 de alte aplicații, în cazul meu.

Citește mai mult