Sari la continut
alt

Cristian Rapcencucheck icon

Cristian Rapcencu este lector universitar doctor la Departamentul de Contabilitate și Audit din cadrul ASE București, partener în cadrul firmei Noutăți Contabile și autor al lucrărilor Ghidul practic complet privind sistemul "TVA la încasare", Editura Ceccar, 2013, Contabilitatea şi fiscalitatea imobilizărilor corporale. De la A la Z, Editura Ceccar, 2012. Are o bogată experiență practică, fiind autor al multor ghiduri practice și articole publicate în special în mediul on-line. A participat în calitate de lector la peste 200 de cursuri în țară având ca tematică noutățile fiscale și contabile apărute.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon small business - Foto Jakob Helbig / Cultura RF / Profimedia

Până la data de 5 iulie 2020, o persoană (fizică sau juridică) putea fi asociat unic într-o singură societate comercială de tip SRL. Practic, dacă o persoană ar fi dorit să înființeze mai multe societăți, doar într-una ar fi putut să fie asociat unic, iar în celelalte ar fi trebuit să aibă alături cel puțin un alt asociat, chiar și cu un procent simbolic de 1%. (Foto Jakob Helbig / Cultura RF / Profimedia)

Citește mai mult

no job - Foto Getty

Pe durata reducerii și/sau a întreruperii temporare a activității, salariații care nu mai desfășoară activitate beneficiază de o indemnizație, plătită din fondul de salarii, ce nu poate fi mai mică de 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult