Sari la continut
alt

Decebal Leonard Marincheck icon

Decebal Leonard Marin este fondator și Managing Partner al Corporate Dynamics.

La bază strungar, Decebal și-a continuat călătoria profesională calificându-se în meseriile de lucrător comercial și fotograf. După terminarea facultății a activat în rolurile de Customer Service Coordinator la Eli Lilly, Manager de Dezvoltare la Transglobal Media si C.E.O. al UNICORP Marketing & PR.

Cu un puternic spirit antreprenorial și peste 25 de ani de experiență managerială, Decebal este implicat în proiecte de dezvoltare managerială prin training, coaching și facilitare pentru companii internaționale din lista Fortune 500.

Impactul proiectelor sale in companii precum Honeywell, Emerson, Magna, Ericsson, CK, Engie ii aduce recunoasterea specialistilor L&D: Trainerul Anului - Revista Biz, Best HR Project in Romania - HR Club Romania.

Publică articole în grupuri specializate din social media – Jurnal de Învățare, Safety Hub, Blog Industrial și în publicatii precum Business Week, Cariere etc. Printre temele sale de interes se află Esenţialismul, Productivitatea Personală, Safety Leadership și schimbarea de cultură organizațională.

Absolvent al A.S.E Bucuresti si al programului MAHRM - Westminster University, tutor CIPD si membru al Int’l Association of Facilitators (iaf), Decebal este initiatorul programelor Construiește-ți Viitorul și Viitorul în Mâinile Mele - programe de dezvoltare personală dedicate elevilor de liceu.

Căsătorit și tatăl celor mai buni copii din lume, Decebal este pasionat de munca sa, iubeşte călătoriile şi surfingul. 


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Mașină - viteză

Oamenii își modifică comportamentul ca răspuns la implementarea măsurilor de control în funcție de propriul nivel țintă de risc. Dacă oamenii percep subiectiv nivelul de risc ca fiind relativ scăzut, ei își modifică comportamentul pentru a-și crește expunerea la risc. În schimb, dacă percep un nivel mai ridicat de risc, pot fi mai precauți. Foto - Profimedia

Citește mai mult