Sari la continut
alt

Diana Karina Năstasecheck icon

Cu o traiectorie profesională de aproape 20 de ani, are o vastã experiență de leadership, în iniţiative strategice de dezvoltare a resurselor umane şi proiecte operaţionale în Romȃnia şi peste graniţe, precum şi certificări profesionale ca şi Coach – metodologia „Solution Focused” sau în analiza şi interpretarea inteligenţei emoţionale. A publicat articole şi intreviuri în reviste de specialitate. Astăzi este director de resurse umane într-o companie multinaţională cu aproape 5000 de angajaţi.


Articole publicate check icon

incendiu Spital Piatra Neamt - (Sursa: Exploziv TV Neamț)

„Mie nu mi-e frică de coronavirus, ci mi-e frică de spital” îmi spune o prietenă. „Sinceră să fiu, eu nu mă tem de virus, însă mi-e groază de spital” îmi spune o alta. „Băi, eu nu vreau să ajung în spital!” exclamă cu fermitate un prieten. „Nu mă testez că, dacă sunt pozitivă, mă bagă în spital şi… mă îmbolnăvesc de altele”. (Sursa: Exploziv TV Neamț)

Citește mai mult

terasa - restaurant - Foto: Ray Tang / Zuma Press / Profimedia)

Frică nu ĩmi este, ĩnsă recunosc că ĩn perioada aceasta, puţine au fost localurile ĩn care am văzut că totul funcţionează ca la carte, adică de la a avea măsurile de protecţie şi dezinfecţie implementate la modul serios până la a păstra distanţa socială sau a-şi instrui personalul să ĩşi ţină masca şi pe nas. (Foto: Ray Tang / Zuma Press / Profimedia)

Citește mai mult

femeie - back - Foto: Hernandez Jose Maria / Alamy / Alamy / Profimedia)

Mi-a atras atenţia din şcoală această mărturisire a lui Caragiale, care deşi zugrăvea emoţia exageratã, ultra-exacerbată şi super-exhibată, m-a copleşit prin dramatismul ei. Enorm simt şi eu. Mult. Intens. Copleşitor şi dureros. Uneori. (Foto: Hernandez Jose Maria / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

cana cafea - Foto: Leung Cho Pan / Panthermedia / Profimedia

Îmi plac femeile care le preferã, asemenea mie. Mai ales când sunt purtate pe un chip lipsit de alte culori sau când culoarea este aşezatã perfect pe nişte buze sfioase! Când le intâlnesc întâmplãtor, ne uitãm unele la altele şi zâmbim complice. E secretul nostru. (Foto: Leung Cho Pan / Panthermedia / Profimedia)

Citește mai mult