Sari la continut
alt

Elena Calistrucheck icon

Elena Calistru este preşedinte şi co-fondator al asociaţiei Funky Citizens. Lucrează în societatea civilă din 2008 în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Poate fi găsită pe elena@funky.ong sau pe fb.com/ElenaCalistru.


Articole publicate check icon

Vama Nădlac

Sincer, eu sper încă într-o minune. Fie că minunea va însemna că ne ajută contextul să scăpăm și de data asta (o fi un fel de auto-gol?), fie că cineva (gen mediatorul între stat și societate?!) va pune la aceeași masă pe toată lumea astfel încât asta cu integrarea în Schengen și ridicarea MCV să fie chiar proiect național. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Logo OECD

Într-o mare măsură, organizația este despre a răspunde la întrebarea „ce faci după ce ai devenit suficient de bogat cât să nu îți pese de ziua de mâine?” Cum faci să fii și fericit? Cum faci ca bogăția să se transforme în calitate a vieții pentru câți mai mulți dintre cetățeni? (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Dana Gîrbovan

Această guvernare, tot insistând pe politica pumnului în gură și a lui „pentru că putem”, a radicalizat, a distrus nuanțe și acum se întreabă ingenuu „ce aveți cu noi?”. A ne preface că această rană nu există, a ne duce la propuneri de reformă ca și cum acești aproape 3 ani nu ar fi existat înseamnă a ignora o realitate care este acolo indiferent ce îi facem. (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult