Sari la continut
alt

Florian Bergheacheck icon

Este medic reumatolog și conferențiar la Universitatea de Medicină „Carol Davila" din București. Activează și în aria managementului și eticii medicale și a cercetării.


Articole publicate check icon

Raed Arafat, Grupul de Comunicare Strategică

Un medic ATI, înțelegem că singurul din acel spital, a spus „Nu mai rezist, îmi e frică” și a părăsit echipa. O țară întreagă și-a oprit respirația la auzul acestei vești. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Monitorizare coronavirus

Ce ne trebuie? Aproape orice! De la măști (care sunt de unica folosință!), la biocide, de la respiratoare, la pamperși pentru pacienți, de la mănuși, la viziere. Vreți să ajutați? Atunci sunați la spitale! (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Răspândirea COVID-19 îu UE

A spune că vei continua să te comporți la fel înainte în materie de obiceiuri de cumpărături mergând la magazin de fiecare dată când ai nevoie de un ardei, o pâine și 400g de parizer este incorectă în situația de față. Dar nici opusul nu este în interesul nostru.

Citește mai mult

Ludovic Orban - Victor Costache - Foto Inquam Photos / George Călin

Pentru cei din generația de după 89 o necesară precizare. In zilele tulburi ale lui Decembrie 1989 era neclar dacă victoria va fi a forțelor loiale vechiului regim sau a celor pornite să-l răstoarne. In mijlocul furtunii se aflau cei care puteau decide semnificativ înclinarea balanței către una sau alta dintre tabere. Foto Inquam Photos / George Călin

Citește mai mult