Sari la continut
alt

Florian Bergheacheck icon

Este medic reumatolog și conferențiar la Universitatea de Medicină „Carol Davila" din București. Activează și în aria managementului și eticii medicale și a cercetării.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon chatGPT4

Capacitatea de a se adapta la cererile utilizatorului prin setarea unui nivel mai generalist sau dimpotrivă, mai specializat al resurselor utilizate a făcut ca AI să devina un partener foarte prietenos cu utilizatorul pentru că reușește în cele mai multe cazuri să vorbească la un nivel adecvat cu acesta. Foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Citește mai mult

pandemie - Foto Olivier Douliery/ AFP/ Profimedia

Aflăm că Dl primar Nicușor Dan nu s-a vaccinat pentru că a trecut prin infecția COVID-19 și nu are timp să-și facă unele analize care... Deși explicația dânsului nu este lipsită de o bază științifică existând opinii ferme care susțin să nu irosim vaccinul prin administrarea sa imediat după boală totuși atitudinea Domnului primar nu stă în picioare din două motive.

Citește mai mult

Farmacista si clienta

Marea majoritate a acestor produse nu sunt încadrate la categoria medicamente, dar faptul că se găsesc în farmacii, fiind manipulate de oameni în halate albe le crește în mod nejustificat prestigiul. Dar nu și rezultatele. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

vaccinare 2021 Foto: Jeremias Gonzalez / Zuma Press / Profimedia)

Momentul apariției vaccinului anti COVID-19 pare că ne-a luat pe nepregătite. După șocul carantinei severe din primăvară a urmat relaxarea de vară când părea că ”valul doi” sau ”10.000 de infectări pe zi” nu vor mai apărea niciodată ca titluri de presă iar dezvoltarea vaccinului va cădea în uitarea chestiunilor de orgoliu științific.( Foto: Jeremias Gonzalez / Zuma Press / Profimedia)

Citește mai mult