Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

DUBLU CLIC. Două imagini cu Regina Elisabeta a II-a - în 2020 și în 1951

Regina Elisabeta a II-a fost fotografiată călare, în curtea palatului Windsor. Este prima apariţie a reginei, după plasarea în autoizolare pe perioada pandemiei provocate de noul coronavirus.

Foto: Steve Parsons - WPA Pool/Guliver Getty Images

În imaginea realizată în weekendul care a trecut, regina Elisabeta a II-a călărește pe Balmoral Fern, un poney Fell, în vârstă de 14 ani. 

Mai jos, o imagine din 1958, cu regina Marii Britanii călare, salutând după parada militară Trooping the Colour, organizată în onoarea zilei de naștere a suveranei Marii Britanii. 

Foto PA Images via Guliver Getty Images

Și o imagine din iulie 1951, înainte de urcarea pe tron, a viitoarei regine:

Foto Bettmann / Guliver Getty Images

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult