Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

DUBLU CLIC. Aceeași plajă, surprinsă la o zi distanță, după relaxarea restricțiilor în Marea Britanie

plaja goala - Getty

Brighton Beach, Marea Britanie/ Foto: Mike Hewitt/Guliver Getty Images

Odată cu relaxarea restricțiilor aplicate de autoritățile din Marea Britanie, în contextul pandemiei de coronavirus, oamenii au mers pe plaje pentru a profita din plin de vremea caldă. Mesajul „stai acasă” a fost înlocuit cu „fii vigilent”.

În imaginea de sus este plaja Brighton, pe 22 mai. După numai o zi, aceeași plajă era mult mai animată:

Foto Mike Hewitt/Guliver Getty Images

Cum arăta același loc în august 1936:

Foto Guliver Getty Images

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult