Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Coada la vaccinare, versiunea 1947. Iată cum au reacționat new-yorkezii care au aflat că se pot imuniza împotriva variolei

Vaccinurile au dat omenirii o șansă prețioasă în lupta cu boli fatale sau invalidante. În ciuda opoziției unei minorități vocale de anti-vaxxeri, medicii, asistentele și majoritatea oamenilor obișnuiți au avut încredere în serurile care au pus capăt unor epidemii și au eradicat sau au dus aproape de eradicare afecțiuni care făceau milioane de victime.

Vă invităm să parcurgeți o galerie de imagini istorice aflate în portofoliul Getty Images.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Lumea de atunci era ,,proaspăt" scăpată de năpasta celui de-al doilea război mondial !!! Și variola era o boală cumplit de mutilantă și mortală !!! Am văzut asta în documentarele N.G. si Viasat History !!! Dar acum boala asta (Sars cov. 19) nu este nici mutilantă ,și mai ales cum cei îmbolnăviți sunt (aproape)imediat izolați de societate mulți ,,naivi" încă nu cred că ,, există"!!! Ar fi trebuit să fie ,,făcute" niște documentare ,și difuzate la ore de maximă audiență pe toate posturile tv. licențiate în țara noastră !!! Posturile tv. să fie OBLIGATE să difuzeze acele documentare ,cu pierderea/anularea licenței de funcționare în caz de refuz !!! Poate ,,lumea" va fi convinsă ca toate măsurile de combatere a epidemiei/pandemiei sunt necesare și de ce nu obligatorii pentru sănătatea ei !!! (A lumii ,,naive-neîncrezătoare" ca să nu-i zic altfel)
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult