Sari la continut
alt

Ioana Erdeicheck icon

Ioana Erdei a lucrat 12 ani în presa de business din România și a ocupat funcțiile de redactor-șef adjunct al revistei Capital și redactor șef al revistei Business Review. Este proaspăt antreprenor și fondator al companiei de PR și Public Affairs, M2V PR Agency.


Articole publicate check icon

Horia Ciorcilă

Liniște și cât mai mult timp petrecut cu familia de sărbători, asta își doresc mulți dintre antreprenori, după un an plin de provocări. În ceea ce privește 2020, răspunsul este aproape unanim: mediul de afaceri are nevoie de stabilitate legislativă și predictibilitate pentru a putea dezvolta business-urile. „Continuarea și accelerarea puternică a investițiilor statului în infrastructura de toate tipurile mi se par lucrurile esențiale pentru viitorul țării și pentru creșterea calității vieții”, spune Horia Ciorcilă, președintele consiliului de administrație al Băncii Transilvania.

Citește mai mult

Om de afaceri preocupat

În general, șefii români sunt mulțumiți să fie șefi și preferă- dacă se poate - să tot rămână șefi. Sunt mai temperamentali, mai plini de sine, mai „ajunși”. Acesta este modelul care primește respectul românilor și funcțiile: cel care vorbește mai tare, cel care știe să pună la punct, cel care „l-a făcut pe altul”, cel care „ți-o zice”, cel care șicanează, care ia la mișto, care spune celor din jur ce vor să audă fără să implementeze măsuri reale.

Citește mai mult

Cătălin Câmpeanu

Începând din 2019, dacă ați luat contact cu un vânzător de asigurări, acesta ar trebui să vă prezinte oferte doar în funcție de nevoile și stilul de viață pe care îl aveți, ar trebui să vă prezinte oferte doar pe măsura buzunarului vostru și trebuie să facă dovada că „v-a învățat” și despre alte asigurări.

Citește mai mult