Sari la continut
alt

Ioana Erdeicheck icon

Ioana Erdei a lucrat 12 ani în presa de business din România și a ocupat funcțiile de redactor-șef adjunct al revistei Capital și redactor șef al revistei Business Review. Este proaspăt antreprenor și fondator al companiei de PR și Public Affairs, M2V PR Agency.


Articole publicate check icon

UNTOLD

Semnele relaxării mult așteptate încep să apară în întreaga lume. Restricțiile sunt eliminate treptat, la fel și obligativitatea purtării măștilor. Industria evenimentelor și reprezentanții HoReCa au prezentat autorităților sute de pagini de studii și strategie pe care toți sunt dispuși să o aplice pentru a organiza evenimentele muzicale mari în condiții de siguranță.

Citește mai mult

MyBenefits.ro

În România, modelul este deja folosit mai ales în cazul agenților din distribuție. Astfel, un vânzător care lucrează în hipermarket sau la un retailer poate să primească din partea unui producător o anumită sumă de bani sau un tichet cadou pentru anumite vânzări. Totuși, ceea ce la noi este încă în fază incipientă, în statele dezvoltate putem vorbi de o adevărată industrie.

Citește mai mult

Armin Van Buuren la UNTOLD

Cluj-Napoca a reușit să câștige o felie însemnată, dar mai ales vizibilă dintr-o industrie evaluată la 7 miliarde de dolari pe an. În lume, piața muzicii electronice crește 10-12 procente anual, iar o parte foarte importantă o reprezintă evenimentele. Adunate, averile artiștilor care au urcat pe scenele UNTOLD în primele zile din august valorează sute de milioane de dolari.

Citește mai mult