Sari la continut
alt

Ioana Erdeicheck icon

Ioana Erdei a lucrat 12 ani în presa de business din România și a ocupat funcțiile de redactor-șef adjunct al revistei Capital și redactor șef al revistei Business Review. Este proaspăt antreprenor și fondator al companiei de PR și Public Affairs, M2V PR Agency.


Articole publicate check icon

UNTOLD

Semnele relaxării mult așteptate încep să apară în întreaga lume. Restricțiile sunt eliminate treptat, la fel și obligativitatea purtării măștilor. Industria evenimentelor și reprezentanții HoReCa au prezentat autorităților sute de pagini de studii și strategie pe care toți sunt dispuși să o aplice pentru a organiza evenimentele muzicale mari în condiții de siguranță.

Citește mai mult

MyBenefits.ro

În România, modelul este deja folosit mai ales în cazul agenților din distribuție. Astfel, un vânzător care lucrează în hipermarket sau la un retailer poate să primească din partea unui producător o anumită sumă de bani sau un tichet cadou pentru anumite vânzări. Totuși, ceea ce la noi este încă în fază incipientă, în statele dezvoltate putem vorbi de o adevărată industrie.

Citește mai mult

Armin Van Buuren la UNTOLD

Cluj-Napoca a reușit să câștige o felie însemnată, dar mai ales vizibilă dintr-o industrie evaluată la 7 miliarde de dolari pe an. În lume, piața muzicii electronice crește 10-12 procente anual, iar o parte foarte importantă o reprezintă evenimentele. Adunate, averile artiștilor care au urcat pe scenele UNTOLD în primele zile din august valorează sute de milioane de dolari.

Citește mai mult

Ciocolaterie

Cele mai multe dintre afacerile mici, dar mai ales cele din industria de panificație - brutării, cofetării, patiserii, ciocolaterii - s-au trezit, peste noapte, cu ușile închise de starea de urgență și fără conexiuni cu mediul online. În ciuda ridicării stării de urgență, nevoia de digitalizare rămâne extrem de mare, iar trecerea vânzărilor în online reprezintă soluția de supraviețuire. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Cristina Dediu

Tinerii discută pe furiș subiecte ce țin de sexualitate, igienă intimă sau violență domestică. Educația este soluția cheie în acest sector, iar obligativitatea educației sexuale în școli ar fi un prim pas. În programa școlară există acum „Educație pentru sănătate”, însă este doar un opțional. Chiar și părinții ar avea nevoie de sesiuni de informare pe acest subiect. În plus, ar fi ideal ca tinerii să aibă posibilitatea de a vorbi cu un psiholog sau consilier permanent în școli și licee când au nevoie, spune Cristina Dediu.

Citește mai mult