Sari la continut
alt

Ionuț Pătrăhăucheck icon

Cofondator al centrului de neuroștiințe BRAIN Institute, pe care îl coordonează. Președinte al Fundației Pentru Neurochirurgie Modernă, cu misiunea de a moderniza atât neurochirurgia practicată în România, cât și condițiile de îngrijire și tratament ale pacienților.


Articole publicate check icon

Bărbat, portofel

Oare crede cineva că economia noastră avea niște rezerve pe care voia să le țină ascunse de restul lumii? Oare crede cineva că economia noastră poate să ia miliarde dintr-un loc fără să afecteze un altul? (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Economie digitală

Un start-up românesc a început afacerile în Brazilia. Se ocupă cu panourile publicitare stradale iar business-ul principal este cel în care distribuie în mod digital conținut în funcție de necesități. Tocmai a obținut capital de la un Hub din Dubai și acum dezvoltă afacerea în Asia. Sunt oameni anonimi. Nu apar la știri, în ziare sau la emisiuni televizat. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Programator

Cu puțin noroc, în următorii ani am putea ajunge la 500.000 de persoane implicate în IT. Asta va însemna aproximativ 15% din populația totală ocupată a României. Și la fel de posibil va putea să producă aproximativ 25%-30% din Produsul Intern Brut al țării.

Citește mai mult