Sari la continut
alt

Ionuț Pătrăhăucheck icon

Cofondator al centrului de neuroștiințe BRAIN Institute, pe care îl coordonează. Președinte al Fundației Pentru Neurochirurgie Modernă, cu misiunea de a moderniza atât neurochirurgia practicată în România, cât și condițiile de îngrijire și tratament ale pacienților.


Articole publicate check icon

Economie digitală

Un start-up românesc a început afacerile în Brazilia. Se ocupă cu panourile publicitare stradale iar business-ul principal este cel în care distribuie în mod digital conținut în funcție de necesități. Tocmai a obținut capital de la un Hub din Dubai și acum dezvoltă afacerea în Asia. Sunt oameni anonimi. Nu apar la știri, în ziare sau la emisiuni televizat. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Programator

Cu puțin noroc, în următorii ani am putea ajunge la 500.000 de persoane implicate în IT. Asta va însemna aproximativ 15% din populația totală ocupată a României. Și la fel de posibil va putea să producă aproximativ 25%-30% din Produsul Intern Brut al țării.

Citește mai mult

Spital Dăruiește Viață

Dacă luăm exemplul simplu al unui proiect de reabilitare a unei secții, el este viu și apreciat de public atât timp cât este în desfășurare, pentru ca la puțin timp de la realizarea investiției, aceasta să fie donată conform contractului inițial, spitalului și deci sistemului. (Foto: daruiesteviata.ro)

Citește mai mult

Florin Secureanu

Cum ar fi evoluat cazurile notorii de la spitalul Malaxa sau Spitalul de Urologie din Cluj, dacă erau în vigoare reguli de Guvernanță Clinică? În primul caz, se stabileau reguli privind achizițiile publice și reguli privind resursele umane, reguli care evident ar fi putut fi încălcate, dar numai cu complicitatea directă a întregului aparat administrativ.

Citește mai mult