Sari la continut
alt

Iulian Bulaicheck icon

Iulian Bulai este licențiat în arte vizuale, a studiat în Norvegia şi Portugalia. Pasionat de interferențele dintre cultură, societate şi politică, are un masterat în arte vizuale obținut în China şi Norvegia, precum şi un masterat în relații internaționale şi diplomație culturală obținut în Germania şi Italia. Iulian Bulai a fost stagiar în cadrul Serviciului European de Acțiune Externă, și este implicat în proiectele de incluziune sociala a „Fundației umanitare PACEA" din Roman. Deputat al Uniunii Salvați România.


Articole publicate check icon

Protest

Ultimele două săptămâni ne-au ținut cu sufletul la gură. Unii s-au jucat de-a ordonanța. Uite ordonața, nu-i ordonanța. Dragnea pleacă în USA. Președintele Iohannis prezidează ședința de guvern unde ar fi trebuit să se decidă emiterea celor două ordonanțe. (Foto: Cristian Vasile)

Citește mai mult

Proteste în Islanda

Premierul evită contactul vizual. Răspunde vag. Jurnalistul insistă. Premierul începe să se bâlbâie puternic, nu mai are control asupra discursului. Jurnalistul amintește de compania Wintris. Premierul spune că se simte hărțuit și acuzat. Este o situație ridicolă. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult