Sari la continut
alt

Leonard Rizoiucheck icon

Activitate în HR/ business/ antreprenoriat (leoHR si ViitorulMeu)/ digital transformation. Absolvent de inginerie economică în România, dar și al unor studii postuniversitare aparținând unor universități internaționale (comunicare organizațională și dezvoltarea capitalului uman), pasionat de oameni și de lucrul cu aceștia, formator de opinie și utilizator al inovațiilor in domeniu: printre primii utilizatori de social media în recrutare, creator al unor proiecte de retenție (stay interview și exit interview). Experiență extinsă și din poziția de HR Manager în companii multinaționale, ca specialist și consultant atât pe piața din România, cât și în mediul economic european și de peste ocean – Canada.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Angajator empatic

Dincolo de aspecte precum salariul, beneficiile sau condițiile de muncă, brandul de angajator este compus și din elemente precum echilibru viață personală/ job, oportunități de dezvoltare, recunoaștere a meritelor sau valori și cultură organizațională.

Citește mai mult

Ce luăm cu noi

Dacă privim anii marcați de pandemie prin prisma modelului Tuckman, putem înțelege că cel puțin (dar nu numai) la nivel de piață a muncii am acceptat schimbarea, ne-am adaptat la ea și am evoluat. Poate, în anumite cazuri, mai mult decât am fi făcut-o înainte. Așadar, acum nu ne mai rămâne decât să facem performanță. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Work Remoter

Angajații români au înțeles că se poate și altfel, că pot fi chiar mai performanți când nu lucrează de la birou și că relaxarea măsurilor de sănătate și siguranță le oferă oportunitatea de a lucra nu neapărat de acasă, nu neapărat de la birou, ci de oriunde își doresc. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult