Sari la continut
alt

Mădălina Lungucheck icon

Mădălina Lungu este PR & Marketing strategist la vizibil.eu și blogger în timpul liber. A lucrat ca reporter/ redactor/ corespondent la Știrile ProTV timp de 11 ani, unde a realizat materiale în special pentru secția Eveniment. Oricând deschisă la discuții pe madalina.lungu@vreausafiujurnalist.ro.


Articole publicate check icon

Eduard Grosu

„Ciclismul românesc, după Revoluție și până în 2015, a fost într-un colaps”, spune cu amărăciune sportivul, care face în același timp o mărturisire tare dureroasă: în ultimii 8 ani, toate punctele pe care le-a adus României au fost pe banii echipelor sale de club din Franța și Italia.

Citește mai mult

burnout dr - Foto: Hanna Kuprevich / Alamy / Alamy / Profimedia

De ce în secolul depresiei evităm să cerem ajutor și de ce ar fi bine să o facem, cum recunoaștem semnele unei afecțiuni și în ce măsură putem să ne ajutăm apropiații? De ce în secolul depresiei evităm să cerem ajutor și de ce ar fi bine să o facem, cum recunoaștem semnele unei afecțiuni și în ce măsură putem să ne ajutăm apropiații? (Foto: Hanna Kuprevich / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Politisti - Inquam Photos / Ilona Andrei

Și atunci vin și întreb: este legal ca un om aflat într-o astfel de situație să fie obligat să renunțe la un drept deja câștigat, fie el pensie ori salariu? Pentru că ambele au fost obținute legal și procedural. Cu ce drept este el obligat acum de stat să renunțe la ceva obținut prin prisma aceluiași stat? Pentru că nu vorbim despre un vid legislativ, ci despre niște reglementări clare. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Citește mai mult

Mama si fiica - Getty

Încă din primele clipe de maternitate, când mi-am ținut fiica în brațe pentru primele dăți, am început să-i șoptesc: „Nu te lasă mami niciodată, mami e cu tine mereu!” Îi repetam asta de fiecare dată când o puneam în pătuț, noaptea la culcare, când plecam de acasă ori o lăsam la creșă. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult