Sari la continut
alt

Paul Gaborcheck icon

Am lucrat în presa gălățeană (radio-ziar) între 1995-2000. În mai 2000, am plecat în Spania, dar am continuat să scriu. Am publicat în „Academia Cațavencu” și „Viața Liberă” din Galați, intru sporadic în mass-media cu relatări despre românii din diasporă, despre România așa cum este văzută din afară, situația din Catalunia etc. („În Premieră” cu Carmen Avram, Digi Fm, TVR Internațional), Câteva din textele pe care le-am scris în ultimii ani pot fi citite pe blogul meu, www.paulgabor.com.


Articole publicate check icon

Refugiați în Grecia

Poliția greacă ne-a prins pe la 4 dimineața, în timp ce ne odihneam într-o casă părăsită, în mijlocul unui câmp. La câțiva metri de noi era șoseaua. Vedeam farurile, auzeam roțile cum fâșâiau pe asfalt. Calculasem să rămânem acolo, iar la prima oră să intrăm pe rând, câte doi-trei, în orășel, pentru a nu bate prea tare la ochi și să mergem în autogară. Poliția și grănicerii ne-au luat cu câinii, cu pușcoacele, cu mult zgomot.

Citește mai mult

Carmen Dan

În Ministerul de Interne nu se află doar milițieni siniștri care au îmbătrânit în rele. Funcțiile de conducere nu sunt ocupate în totalitate doar de membrii „famigliilor” cu epoleți, în conducerea ministerului și în inspectorate nu se află doar politruci parașutați doar pentru a ajuta mafiile (și cele politice, desigur) să prospere. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult