Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Andreea Esca, primele declarații despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii”

andreea Esca

Pro TV a difuzat în această seară, la jurnalul de la ora 19:00, interviul realizat de Cosmin Stan cu Andreea Esca, după presupusa infectare cu Covid.

Principalele idei:

- Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii

- Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Am asociat simptomele cu o problemă gastrică.

- Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi

- M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

- Într-o dimineață, fiul meu m-a sunat și mi-a zis: Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică.

- Cât am putut comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”

- Prioritar pentru mine a fost să mă ocup de sănătatea familiei mele. Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram panicată. Nu am fost în stare. De la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus.

- Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre petrecerea de la mare. Cei care au fost acolo nu au mai avut teste pozitive.

Citiți continuarea pe Pagina de media.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Valentin check icon
  „Nu mai pot. Așa arată iadul”
  Merită reţinut.
  • Like 1
 • Orice ar spune oamenii celebri sau anonimi despre boala asta, oricati o sa moara, trebuie sa bagam la cap ce ne-a spus Orlando Teodorovici derbedeu si prostovan guraliv cu aspiratii de prim ministru sau/si presedinte de partid. Da ce ba doctorii conduc tara asta ? Nu draga Orlando , o conduci tu , Buzatu , Badalau, Cilolacu si altii ca tine din nefericire.
  Cand alegatorii PSD o sa-si dea seama ca tu si acolitii nominalizati mai sus sunteti numai niste golani tupeisti , atunci si stanga romaneasca o sa aiba o sansa reala.
  • Like 1


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult