Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Andreea Esca, primele declarații despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii”

andreea Esca

Pro TV a difuzat în această seară, la jurnalul de la ora 19:00, interviul realizat de Cosmin Stan cu Andreea Esca, după presupusa infectare cu Covid.

Principalele idei:

- Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii

- Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Am asociat simptomele cu o problemă gastrică.

- Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi

- M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

- Într-o dimineață, fiul meu m-a sunat și mi-a zis: Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică.

- Cât am putut comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”

- Prioritar pentru mine a fost să mă ocup de sănătatea familiei mele. Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram panicată. Nu am fost în stare. De la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus.

- Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre petrecerea de la mare. Cei care au fost acolo nu au mai avut teste pozitive.

Citiți continuarea pe Pagina de media.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Valentin check icon
  „Nu mai pot. Așa arată iadul”
  Merită reţinut.
  • Like 1
 • Orice ar spune oamenii celebri sau anonimi despre boala asta, oricati o sa moara, trebuie sa bagam la cap ce ne-a spus Orlando Teodorovici derbedeu si prostovan guraliv cu aspiratii de prim ministru sau/si presedinte de partid. Da ce ba doctorii conduc tara asta ? Nu draga Orlando , o conduci tu , Buzatu , Badalau, Cilolacu si altii ca tine din nefericire.
  Cand alegatorii PSD o sa-si dea seama ca tu si acolitii nominalizati mai sus sunteti numai niste golani tupeisti , atunci si stanga romaneasca o sa aiba o sansa reala.
  • Like 1


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult