Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Andreea Esca, primele declarații despre Covid: „Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii”

andreea Esca

Pro TV a difuzat în această seară, la jurnalul de la ora 19:00, interviul realizat de Cosmin Stan cu Andreea Esca, după presupusa infectare cu Covid.

Principalele idei:

- Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii

- Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Am asociat simptomele cu o problemă gastrică.

- Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi

- M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

- Într-o dimineață, fiul meu m-a sunat și mi-a zis: Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică.

- Cât am putut comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”

- Prioritar pentru mine a fost să mă ocup de sănătatea familiei mele. Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram panicată. Nu am fost în stare. De la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus.

- Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre petrecerea de la mare. Cei care au fost acolo nu au mai avut teste pozitive.

Citiți continuarea pe Pagina de media.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Valentin check icon
  „Nu mai pot. Așa arată iadul”
  Merită reţinut.
  • Like 1
 • Orice ar spune oamenii celebri sau anonimi despre boala asta, oricati o sa moara, trebuie sa bagam la cap ce ne-a spus Orlando Teodorovici derbedeu si prostovan guraliv cu aspiratii de prim ministru sau/si presedinte de partid. Da ce ba doctorii conduc tara asta ? Nu draga Orlando , o conduci tu , Buzatu , Badalau, Cilolacu si altii ca tine din nefericire.
  Cand alegatorii PSD o sa-si dea seama ca tu si acolitii nominalizati mai sus sunteti numai niste golani tupeisti , atunci si stanga romaneasca o sa aiba o sansa reala.
  • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult