Sari la continut
alt

Radu Georgescucheck icon

Radu Georgescu este Managing Partner la CFO Network, firma specializată în contabilitate, audit, taxe și analiza financiară. Radu are experiență bogată în conducerea departamentelor financiare pentru companii multinaționale și companii antreprenoriale. Este membru în bordul director pentru firme din diverse industrii, fiind responsabil pentru strategia financiară.


Articole publicate check icon

tineri

Vinerea trecută a fost publicată OUG 18/2018 care aduce modificări foarte importante la Codul Fiscal. Această lege rescrie modul de impunere și declarare a veniturilor realizate de persoanele fizice care obțin venituri din activități de PFA, drepturi de autor, chirii, dividende, dobânzi. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Samsung Galaxy Note8

Sunt antreprenor în domeniul financiar, iar activitatea mea zilnică se împarte între birou şi multe, multe întâlniri de business. Sunt aşadar 70% din timp în mişcare, iar pentru a fi conectat la afacerea mea în permanență, am nevoie de un telefon cu funcţionalităţi adaptabile meseriei mele, pe care să mă pot baza oriunde şi oricând. În căutarea unui astfel de dispozitiv inteligent, am ajuns să testez noul vârf de gamă de la Samsung Galaxy Note8 care s-a dovedit ideal pentru mine.

Citește mai mult

angajați - Getty

Dacă guvernul a schimbat regulile referitoare la contribuțiile sociale în 2017, datoria companiilor este să folosească toate facilitățile fiscale care fac referire la contribuțiile sociale. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

microîntreprindere

În România sunt 80.000 de companii cu cifră de afaceri anuală între 100.000 și 500.000 euro. Dintre acestea peste 65.000 vor trece de la 1 februarie la sistemul de impozitare pe venituri. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult