Sari la continut
alt

Radu Georgescucheck icon

Radu Georgescu este Managing Partner la CFO Network, firma specializată în contabilitate, audit, taxe și analiza financiară. Radu are experiență bogată în conducerea departamentelor financiare pentru companii multinaționale și companii antreprenoriale. Este membru în bordul director pentru firme din diverse industrii, fiind responsabil pentru strategia financiară.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon bancnote - taxe

Toți angajații care au tichete de masă vor plăti CASS la valoarea acestora. Angajații vor avea salariul net mai mic cu aproximativ 70 lei, începând cu 1 ianuarie 2024. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon cladire de birouri in Bucuresti

În țările occidentale ( SUA, Marea Britanie, Germania etc) sunt facilități fiscale doar pentru cei care câștigă sub salariul mediu. În România IT-știi câștigă peste medie, iar scutirea de impozit pe venit face ca diferența salarială să fie și mai mare față de restul populației. Acest lucru pune presiune pe restul populației, în special când vor să cumpere o locuință. ( Imagine generică/ Foto: Cristi Croitoru / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult