Sari la continut
alt

Radu Crăciuncheck icon

Analist economic, membru fondator al Asociației Analiștilor Financiar Bancari, vicepreședinte al Asociației Administratorilor Independenți. Îl găsiți și pe blogul personal


Articole publicate check icon

companii mari

Cine și pe ce bază a decis că adresarea către români la per tu este dezirabilă și benefică? Vreuna dintre marile firme care practică acest stil de comunicare a verificat dacă adresanții chiar apreciază acest lucru și dacă nu cumva această abordare mai degrabă îi irită? (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

vot UE - getty

Euroscepticismul în creștere exact din acest punct a plecat. Cel al declinului economic și cel al revenirii economice ulterioare pe alte dimensiuni. Cele ale polarizării sociale în creștere, cele ale erodării clasei de mijloc, cel al distanțării elitelor economice de restul populației. Și va rămâne aici. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Metrou Pipera

Pentru țările emergente nu există alternativă la creșterea economică pozitivă. Procesul de recuperare a decalajelor față de economiile dezvoltate trebuie să continue într-un ritm susținut. Deoarece pentru a putea compensa tehnologic perspectiva unei scăderi a populației, așa cum menționam mai sus, va fi nevoie de capital financiar și de inteligență. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

România vrea autostrăzi - inaugurare

Am un motiv de mândrie. Și anume acela că, într-o perioadă în care discuțiile gravitau obsesiv în jurul unei autostrăzi pe Valea Oltului sau pe Valea Prahovei, am fost una dintre extrem de puținele voci care a semnalat încă din 2014 importanța imensă pe care ar avea-o pentru România construirea unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania. (Foto: Cătălin Urdoi/ Inquam Photos)

Citește mai mult