Sari la continut
alt

Răzvan Mitroicheck icon

Ziarist timp de 23 de ani. Format ca reporter în domeniul politic, acreditat la Cotroceni, Parlamentul României, Consiliul Europei. Co-manager la lansarea proiectelor Antena 3, Digi 24, GSP TV. Redactor şef la Adevărul, Digi 24, Jurnalul Naţional (adjunct). În ultimii doi ani consultant de comunicare şi PR pentru companii private.


Articole publicate check icon

Miodrag Belodedici

Belo nu pleca (se face o rotație a membrilor FRF la deplasări și el rămânea acasă de această dată). Dar s-a băgat în seamă cu doamna de la testări, cadru medical, pe care o știa de la multiplele testări anterioare. ”Doamnă, nu mă testați și pe mine? Că aș avea nevoie de un rezultat pozitiv să stau și eu acasă două săptămâni în carantină!” (Foto: Inquam Photos/ Sabin Cîrstoveanu)

Citește mai mult

Superliga Europei

Dacă mai avea cineva dubii că fotbalul este un fenomen social, vâlva creată acum în jurul înființării Super Ligii dă măsura fenomenului. De la milioanele de suporteri de peluză și până la patronii de cluburi și bancheri, toată lumea a intrat în fibrilație. Ce face lumea însă când vrea să înțeleagă ce se petrece și cum vor evolua lucrurile? (Foto: Francesco Fotia/AGF / Sipa Press / Profimedia)

Citește mai mult

Mihnea Constantinescu

Când Mihnea îți dădea un sfat, nu stăteai pe gânduri, ci țâșneai. La acea oră, Mihnea ocupa o poziție foarte specială, aceea de Ambasador Special pe Securitate Energetică în guvernul Ponta. După o lună de interviuri și evaluări cu americanii, am luat jobul la Chevron.

Citește mai mult