Sari la continut
alt

Răzvan Mitroicheck icon

Ziarist timp de 23 de ani. Format ca reporter în domeniul politic, acreditat la Cotroceni, Parlamentul României, Consiliul Europei. Co-manager la lansarea proiectelor Antena 3, Digi 24, GSP TV. Redactor şef la Adevărul, Digi 24, Jurnalul Naţional (adjunct). În ultimii doi ani consultant de comunicare şi PR pentru companii private.


Articole publicate check icon

Sorana Cîrstea

Câteodată am senzația că nu mai știu care e menirea presei și definiția ei de bază, deși am avut o carieră de 25 de ani ca jurnalist. În ultimele zile m-am lovit de două cazuri flagrante de dezinformare și mistificare produse de redacții cu pretenții și cu nasul mereu pe sus că ele sunt elita presei românești. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Liviu Dragnea - Inquam

Dezbaterea pornită de populația activă, plătitoare de taxe și impozite, nu mai este dacă acest conducător ales este toxic sau nu, ci cum scapă de el. Aici cred că greșit se canalizează așteptări și speranțe către Justiție. Justiția operează cu evidențe, cu dovezi, cu probe. Autoritarismul, mârșăvia, aroganța, parșivenia nu sunt delicte penale ca să poată fi amendate de un tribunal. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

Gaze de șist

Cu tot acest context absolut potrivnic exploatării gazelor de șist, statul român a cerut Chevron să plătească despăgubiri pentru că nu a executat cele 8 sonde de foraj la mare adâncime, implicit prin fracturare hidraulică, în Dobrogea! Și Chevron va plăti. (Foto: Marius Dumbrăveanu/Inquam Photos)

Citește mai mult

Codrin Ștefănescu

„De ce? Pentru că putem.” Replica lui Codrin Ștefănescu de acum câteva zile e năucitoare pentru cineva care nu știe foarte mult despre politică, despre PSD. În fapt, nu este doar o replică de mardeiaș, care folosește forța în locul regulilor, în locul principiilor. Este o declarație despre chintesența partidului de la putere. (Facebook Codrin Ștefănescu)

Citește mai mult