Sari la continut
alt

Sorina Stallardcheck icon

Plecată din România de douăzeci de ani, traiește și lucrează în Marea Britanie. O găsiți și pe blogul personal.


Articole publicate check icon

ukip

Gândul mi se duce la Pata Râț și la tiganiile cu care am avut contact în țară. La colegii mei țigani din școală generală. La glumele și miștourile pe seama țiganilor. La faptul că anumite glume sunt încă folosite în abundență și sunt considerate în ordine. (Foto: M4OS Photos/ Alamy/ Profimedia)

Citește mai mult

Testare PCR

Până acum câteva zile, eram ferm convinsă că înțeleg care este protocolul și presupuneam că pentru toată lumea este la fel. Totul s-a schimbat în momentul în care am primit un telefon din țară: “mă simt rău, astea sunt simptomele, ai idee cum și ce trebuie să fac pentru a mă testa?” (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

testare covid in masina - Foto European Sports Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia)

Compania a introdus o nouă procedură: dacă sunt simptome, șeful trebuie să aranjeze o testare să fim siguri dacă este sau nu este COVID-19. La J nu există aceeași procedură. (Foto European Sports Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

H1N1 Londra

Nu mă pot abține să nu compar aceste detalii cu ceea ce văd în presă, cu tonul alarmist al unor publicații sau comportamentele emoționale ale unor persoane care răspund și reacționează exagerat. Emoția nu este niciodată un bun sfătuitor. Dimpotrivă. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult