Sari la continut
alt

Valentin Maiorcheck icon

Valentin Maior este fiu de cadre didactice, absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, originar din zona Moldovei, de la Roman. Și-a început cariera ca web developer, în cadrul unor echipe mici și medii din Cluj-Napoca, ulterior preluând responsabilități pe segmentul de project management și business development.

În 2014 a primit oportunitatea de a merge în Franța, la Paris și a acceptat provocarea, unde are ocazia să lucreze drept consultant cu clienți pe proiecte cu public larg. A realizat rapid în carieră că punctul său forte este reprezentat de abilitățile de comunicare și coordonare, astfel încât a căutat să le dezvolte. Astăzi este membru în cadrul unui program internațional, unde are ocazia să își dezvolte cunoștințele și expertiza în materie de leadership, public speaking și coaching, pe care le aplică zilnic în sectorul informatic în cadrul echipelor cu care colaborează. 

Caută să vadă lucrurile frumoase din jurul său, să colaboreze cu oameni cu viziune pe termen mediu și lung și să adauge valoare în tot ceea ce face. Susține și crede în valorile din România, și are încredere că putem construi un viitor mai bun copiilor noștri, dacă alegem să ne implicăm.


Articole publicate check icon

Instalație Ioanid

Am avut norocul, bucuria și plăcerea să cunosc persoane din alte țări și din alte culturi, iar un lucru este cert. Nimeni nu este perfect. În schimb nu am putut să nu remarc gradul diferit de încredere în sine, în propria cultură și civilizație. De ce nu și noi? (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult

gadget - getty

În timp ce scriu aceste rânduri, stau în recepția unui hotel, așteptând să vină ora plecării spre avionul care să mă ducă înapoi la viața de zi cu zi. Acea viață în care suntem atât de ocupați să facem, încât parcă nu mai avem timp să ne gândim: De ce facem tot ceea ce facem? (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

celebro

Sunteți prin Paris și vreți să aflați unde a fost făcută celebra poză în care apar Eliade, Cioran și Ionescu? Sau unde era cafeneaua Riche, în care aveau loc dineurile impresioniștilor finanțate de susținătorul lor, Georges de Bellio sau Gheorghe Bellu? Când treceți pe la Odeon o să aflați și despre Jean Yonnel, profesor de dicție al generalului de Gaulle.

Citește mai mult

Frizerie

Generațiile actuale au fost nevoite să includă o nouă activitate în orarul săptămânal: protestele. Nu e treabă ușoară nici asta. Trebuie să te organizezi, să promovezi, să faci pancarte, să informezi, să reziști la frig, să ai traseu definit, să ceri autorizații, etc. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Protest  5 nov - Dan Mihai Bălănescu

Din păcate, cred totodată că prea puțini sunt cei care au ieșit la proteste mustrați de conștiința că nu au mers la vot sau au votat greșit. Aș putea paria că majoritatea sunt aceiași votanți conștiincioși care simt că țara asta trebuie salvată, și dacă nu ei, atunci cine? (Foto: Dan Mihai Bălănescu)

Citește mai mult

Alergător

Tot mai des asist la discuții între prieteni și cunoscuți despre ce și cum ar trebui să facem pentru a schimba lucrurile în societate. Și de fiecare dată se ajunge la aceeași concluzie: schimbarea vine din lucrurile mărunte făcute bine, intenționat și consecvent; de la nivel micro, adică de la fiecare în parte. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult