Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Călin Popescu Tăriceanu: „Sunt trei modalităţi de a te ruina în viaţă. Cu femeile, cu jocurile de noroc sau cu tehnocraţii”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat la Digi24 un atac la adresa Cabinetului Cioloș pe care l-a comparat cu jocurile de noroc, atunci când vine vorba despre „pericolele la adresa bărbaţilor”.

„E aşa gluma: sunt trei modalităţi de a te ruina în viaţă. Cu femeile, cu jocurile de noroc sau cu tehnocraţii. Cu femeile e cel mai plăcut, cu jocurile - cel mai rapid, cu tehnocraţii - cel mai sigur”, a spus Tăriceanu.

Nu este prima dată când președintele Senatului lansează un atac la adresa guvernului condus de Dacian Cioloș. În luna mai copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că actualul Executiv nu are legitimitate, iar „situația este scăpată din mână la guvern”.

„Eu nu am mai văzut, într-o perioadă atât de scurtă, miniştri care să facă ţara de râs. Cei care nu au făcut o gafă până acum cred că se simt stingheri în actualul Guvern (...) Cioloş ar trebui să remanieze cam 70 % din Guvern, dar până învaţă unde sunt butoanele vine luna noiembrie'', a spus în luna mai Tăriceanu.

„Situaţia e scăpată din mână la guvern şi îl mai văd şi pe Iohannis care se transforma în consultant politic gratuit. Declaraţiile pe care le face din ce în ce mai des şi acţiunile din ultima parte cam exced cadrului constituţional. Soluţia ar fi un guvern cu legitimitate şi reprezentativitate'', a mai spus atunci președintele Senatului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult