Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Casa de producție a grupului UNTOLD Universe lansează comedia „Mentorii”

Comedia „Mentorii”

Comedia „Mentorii”, primul film produs de Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD Universe, se lansează în cinematografele din toată țara pe data de 28 februarie 2025.

În rolurile principale ale filmului inspirat din situații din viața de zi cu zi,  îi regăsim pe Cătălin Bordea, Loredana, Dorian Popa și Radu Bucălae. Acestora li s-au alăturat actori renumiți, creatori de continut, sportivi, oameni de media sau artiști precum MIRA, Doina Teodoru, Adrian Titieni, Mario Fresh, Bogdan Drăcea, Tina Duceac, Cătălin Oprișan, Dan Frînculescu, Mihai Petre, Emil Rengle, Alejandro Fernandez, Raluca Bădulescu, Silviu Mircescu, Joseph Adam, Andrei Bordeianu, Meko Selim (Mekomko). 

Filmările pentru comedia „Mentorii” s-au desfășurat în perioada 15 august - 15 septembrie, în București, Cluj-Napoca, Buftea și Urziceni, filul aflându-se  acum în faza de post-producție. Pelicula a fost filmată cu cele mai performante camere de cinema: Arri Alexa LF, în exclusivitate în formatul ArriRaw, cu peste 100 de TB - de spațiu de stocare a materialului principal și a celui de back-up.

Fanii pot câștiga invitații VIP la gala de lansare a filmului în cinematografele din România 

Peste 10.000 de fani urmăresc deja scenele de tip “behind the scenes” postate pe conturile sociale ale comediei. Cei care se înscriu în concurs pot câștiga invitații VIP la avanpremiera filmului și vor putea savura comedia alături de actorii din film. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe site-ul oficial al filmului www.mentoriifilmul.ro și vor intra automat în tragerea la sorți pentru cele 10 invitații duble. Concursul se desfășoară în perioada 15 octombrie - 1 februarie 2025.

Potrivit unui comunicat al realizatorilor, comedia „Mentorii” este un film pentru întreaga familie care oglindește prin umor și ironie, fenomenul pe care îl întâlnim zi de zi pe rețelele sociale și nu numai - acela al “specialiștilor” mereu pregătiți să ne ofere cele mai rapide scurtături pentru a atinge bunăstarea materială, fizică sau spirituală. Comedia își propune să arate publicului întâmplări pe care le-au trăit și ei cel puțin odată în viață.

„Într-o lume în care internetul ne bombardează cu modele de urmat, este esențial să ne amintim că toate răspunsurile de care avem nevoie sunt deja în noi. Din punct de vedere stilistic, am optat pentru gag-uri minuțios gândite, cu pauze bine plasate, menite să accentueze momentele comice și să adauge un ritm natural, aproape muzical, în care tensiunea crește și explodează în hohote de râs. Fiecare scenă este construită cu atenție la detaliu pentru a maximiza impactul comic și pentru a menține publicul captivat pe toată durata filmului. Am râs mult la filmari, râdem la montaj și sper că vom râde împreună și în sălile de cinema, locul în care energia comediei și mesajul filmului se vor îmbina perfect. Ne vedem, deci, din 28 februarie, doar în cinematografe.” a declarat Adrian Tapciuc, regizorul filmului „Mentorii”.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult