Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Câștigătorea bursei EMBA BT Roberto Marzanati, oferită de Banca Transilvania și Republica.ro, este Andreea Berea

EMBA - castigatorii

Câștigătorea bursei EMBA BT Roberto Marzanati este Andreea Berea. Alături de peste 30 de candidați, Andreea a aplicat la bursa oferită de Banca Transilvania împreună cu Republica.ro, în perioada 2-22 septembrie 2019.

Andreea Berea lucrează la Growth și Online Marketing în cadrul SmartBill România, lider de piață în facturare și gestiune online, și este implicată ca Chief Marketing Officer în conferința How to Web, una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa. De asemenea, Andreea este un membru activ al societății, prezentă de-a lungul timpului în diverse proiecte cu impact social în Sibiu și alte zone din Transilvania.

Bursa în valoare de 15.000 de euro acoperă taxele de școlarizare pentru cei doi ani de studiu la programul Executive MBA, 100% britanic, oferit de Universitatea Hull în Cluj-Napoca. Cea de a șasea grupă de cursanți va începe cursurile în 17 octombrie 2019.

Claire Williams, director University of Hull Partnership, este de părere că parcurgerea unui program Executive MBA poate da un adevărat impuls carierei profesionale. 

„Viziunea noastră privind EMBA este „leadership responsabil pentru o lume complexă ”. Managerii din zilele noastre operează într-o lume complexă, interconectată, unde se iau decizii care au adesea consecințe la care nu ne-am fi așteptat în lumea „veche, previzibilă”. Le oferim cursanților noștri instrumentele de care au nevoie ca să poată conduce într-un mod onest, etic, durabil. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să poată strânge, interpreta și analiza cantități uriașe de date și apoi să ia decizii rapid, în conexiune cu multe alte aspecte din organizația din care fac parte, din piața și din lumea înconjurătoare”, a punctat Claire Williams.

În prezent, la EMBA University of Hull studiază peste 120 de manageri și antreprenori români, din top management și middle management, din industrii precum inginerie, banking, brokeraj, IT, energie, medicină, resurse umane, arhitectură, telecomunicații, consultanță, educație, contabilitate și audit.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult