Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Câștigătorea bursei EMBA BT Roberto Marzanati, oferită de Banca Transilvania și Republica.ro, este Andreea Berea

EMBA - castigatorii

Câștigătorea bursei EMBA BT Roberto Marzanati este Andreea Berea. Alături de peste 30 de candidați, Andreea a aplicat la bursa oferită de Banca Transilvania împreună cu Republica.ro, în perioada 2-22 septembrie 2019.

Andreea Berea lucrează la Growth și Online Marketing în cadrul SmartBill România, lider de piață în facturare și gestiune online, și este implicată ca Chief Marketing Officer în conferința How to Web, una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa. De asemenea, Andreea este un membru activ al societății, prezentă de-a lungul timpului în diverse proiecte cu impact social în Sibiu și alte zone din Transilvania.

Bursa în valoare de 15.000 de euro acoperă taxele de școlarizare pentru cei doi ani de studiu la programul Executive MBA, 100% britanic, oferit de Universitatea Hull în Cluj-Napoca. Cea de a șasea grupă de cursanți va începe cursurile în 17 octombrie 2019.

Claire Williams, director University of Hull Partnership, este de părere că parcurgerea unui program Executive MBA poate da un adevărat impuls carierei profesionale. 

„Viziunea noastră privind EMBA este „leadership responsabil pentru o lume complexă ”. Managerii din zilele noastre operează într-o lume complexă, interconectată, unde se iau decizii care au adesea consecințe la care nu ne-am fi așteptat în lumea „veche, previzibilă”. Le oferim cursanților noștri instrumentele de care au nevoie ca să poată conduce într-un mod onest, etic, durabil. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să poată strânge, interpreta și analiza cantități uriașe de date și apoi să ia decizii rapid, în conexiune cu multe alte aspecte din organizația din care fac parte, din piața și din lumea înconjurătoare”, a punctat Claire Williams.

În prezent, la EMBA University of Hull studiază peste 120 de manageri și antreprenori români, din top management și middle management, din industrii precum inginerie, banking, brokeraj, IT, energie, medicină, resurse umane, arhitectură, telecomunicații, consultanță, educație, contabilitate și audit.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult