Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Câștigătorea bursei EMBA BT Roberto Marzanati, oferită de Banca Transilvania și Republica.ro, este Andreea Berea

EMBA - castigatorii

Câștigătorea bursei EMBA BT Roberto Marzanati este Andreea Berea. Alături de peste 30 de candidați, Andreea a aplicat la bursa oferită de Banca Transilvania împreună cu Republica.ro, în perioada 2-22 septembrie 2019.

Andreea Berea lucrează la Growth și Online Marketing în cadrul SmartBill România, lider de piață în facturare și gestiune online, și este implicată ca Chief Marketing Officer în conferința How to Web, una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa. De asemenea, Andreea este un membru activ al societății, prezentă de-a lungul timpului în diverse proiecte cu impact social în Sibiu și alte zone din Transilvania.

Bursa în valoare de 15.000 de euro acoperă taxele de școlarizare pentru cei doi ani de studiu la programul Executive MBA, 100% britanic, oferit de Universitatea Hull în Cluj-Napoca. Cea de a șasea grupă de cursanți va începe cursurile în 17 octombrie 2019.

Claire Williams, director University of Hull Partnership, este de părere că parcurgerea unui program Executive MBA poate da un adevărat impuls carierei profesionale. 

„Viziunea noastră privind EMBA este „leadership responsabil pentru o lume complexă ”. Managerii din zilele noastre operează într-o lume complexă, interconectată, unde se iau decizii care au adesea consecințe la care nu ne-am fi așteptat în lumea „veche, previzibilă”. Le oferim cursanților noștri instrumentele de care au nevoie ca să poată conduce într-un mod onest, etic, durabil. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să poată strânge, interpreta și analiza cantități uriașe de date și apoi să ia decizii rapid, în conexiune cu multe alte aspecte din organizația din care fac parte, din piața și din lumea înconjurătoare”, a punctat Claire Williams.

În prezent, la EMBA University of Hull studiază peste 120 de manageri și antreprenori români, din top management și middle management, din industrii precum inginerie, banking, brokeraj, IT, energie, medicină, resurse umane, arhitectură, telecomunicații, consultanță, educație, contabilitate și audit.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult