Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ceaușescu, mesaj pentru Putin de Ziua Victoriei

Piața Roșie fără cetățeni, de Ziua Victoriei. Zeci de orașe și regiuni din Rusia anulează în ultimul moment parada militară. De ce?

Pentru că Putin nu e singur. Pentru că Putin a primit un mesaj prietenesc din iad, de la Ceaușescu: să nu repete greșeala lui, de a organiza mitingul din 21 Decembrie pentru condamnarea răsculaților Timișoarei. Și generalissimul Putin a ciulit urechile, deoarece îi e frică să adune la un loc o parte suficient de mare din poporul său iubit și iubitor.

O explozie socială, în văzul întregii lumi, a rușilor care-și plâng zecile de mii de morți ar fi mult mai periculoasă decât orice dronă-pocnitoare deasupra Kremlinului.  

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult