Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Cele mai puternice stații de lucru mobile de 15" și 17". Noile laptopuri Dell Precision, mai inteligente ca niciodată, îi ajută pe profesioniști să rămână productivi, oriunde s-ar afla

Dell Technologies a anunțat recent cele mai importante actualizări la linia stațiilor de lucru mobile, din 2013 încoace.

Noile laptopuri definesc combinația ideală între putere și stil, cu cele mai noi inovații în materie de grafică profesională și tehnologii puternice ale procesorului, pentru a oferi performanțe oriunde, remote sau la birou.

Instrumentele de lucru lansate, extrem de performante, se adresează în primul rând creatorilor de conținut și inginerilor care lucrează cu grafică 2D sau 3D complexă, dar și profesioniștilor din inginerie, arhitectură, cercetare, industria de film și publicitate.

Dell Technologies, unul dintre cei mai mari furnizori globali de tehnologie, a gândit și proiectat noile stații de lucru Dell Precision pentru industrii și profesioniști care lucrează cu volume mari de date, cu un grad de mare de complexitate. Pentru aceștia, un laptop sau o infrastructură IT convenționale nu mai acoperă nevoile atunci când este vorba despre eficiență, precizie și libertatea de a crea.

Mai inteligente ca niciodată, noile stații de lucru mobile Dell Precision îi ajută pe profesioniști să rămână productivi, indiferent de unde muncesc. Lansarea liniei Precision sprijină industriile de acest tip să obțină mai multă mobilitate, oferind, totodată, mai multă securitate și performanță.

Dell Precision 5550 și noul Dell Precision 5750 sunt cu atât mai apreciate cu cât răspund cât se poate de bine vremurilor. Stațiile sunt performante dar și practice și ușor de manipulat, ceea ce le face candidații perfecți pentru provocările restricțiilor impuse la nivel mondial din cauza pandemiei provocate de cu SARS-COV-2. Cele două modele pot fi ușor de folosit pentru cei care muncesc de la distanță dar oferă și libertatea de care are nevoie un angajat sau profesionist care creează. Aparatele pot fi luate oriunde, ocupă puțin spațiu, sunt rezistente și pot fi puse în funcțiune de oriunde dacă utilizatorul are acces la internet și energie electrică.

Cele mai puternice stații de lucru mobile de 15" și 17"

Atât Dell Precision 5550, cât și noul Dell Precision 5750 sunt laptopuri subțiri, de dimensiuni reduse. Compania a punctat că vorbim de „cele mai mici și mai subțiri stații mobile de lucru”.

În total, greutatea laptopurilor este de 1,8 kg și respectiv 2,1 kg. Dell Precision 5550 și 5750 sunt disponibile cu placă de grafică profesională NVIDIA Quadro RTX 3000.

Laptopurile Dell Precision 7550 și Dell Precision 7750 sunt acum cu 20% mai mici și cu 6% mai ușoare decât generațiile anterioare. De asemenea, acestea au difuzoare de top și senzor ambiental. În interior, sunt alimentate de cele mai noi procesoare Intel Core, vPro și Xeon combinate cu grafică profesională NVIDIA Quadro RTX 5000. Ideale pentru VR / AR, AI, CAD 3D complex, precum și editare creativă și aplicații de calcul. Noile stații sunt recomandate pentru lucru în CAM-CAD – modelare proiectată asistată de calculator și inginerie asistată de computer – fiind adresate profesioniștilor din domenii precum cercetare, petrol și gaze, finanțe, inginerie; simulări de fizică și matematică, dezvoltare de modele economic, planuri de arhitectură, editare de filme profesionale și în industria de publicitate.

În ceea ce privește stațiile de lucru Dell Precision 3550 și Dell Precision 3551, acestea oferă fiabilitate și performanță la un raport de preț accesibil. Ele sunt potrivite pentru utilizatorii care lucrează cu software CAD 2D sau aplicații creative la nivel de entry level.

Dell a anunțat, de asemenea, stațiile de lucru Dell Precision 3640 Tower și Dell Precision 3440. Ideale pentru creatorii de conținut și inginerii care lucrează cu grafică 3D sau 2D complexă, aceste sisteme scalabile și accesibile oferă o serie de opțiuni performante pentru productivitate și porturi accesibile pentru conectivitate.

În 8 iulie, ai ocazia să descoperi în detaliu cele mai puternice stații de lucru din lume într-un nou webminar organizat de specialiștii Dell Technologies. Pot participa la această întâlnire online manageri generali sau manageri IT care trebuie să fie la curent cu ultimele soluții ce pot ajuta companiile să treacă la următorul nivel al performanței în industriile în care activează: cercetare, petrol și gaze, finanțe, inginerie, simulări în fizică și matematică, dezvoltarea modelelor economice, planuri arhitecturale, editare film și publicitate.

Dell Precision, alături de alte produse și servicii care însoțesc stațiile de lucru, sunt complet echipate pentru a face față cerințelor tehnice din ce în ce mai mari, într-o lume în care nevoile profesionale ale clienților sunt în continuă creștere, iar big data devin o resursă inepuizabilă. Înscrierile pentru a participa la webminar se pot face aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult