Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Challenge: soarele răsare „și pe strada ta”, dar cum? Am strâns deja o colecție de „răsărituri” din întreaga lume

Rasarit

Foto: Marian Sterea

Locuim la malul mării și ne-am impus să ne trezim în fiecare dimineață (nu am reușit chiar de fiecare dată) să admirăm răsăritul. Ni se pare cel mai bun start pentru o nouă zi! Lumina, culorile, cântecul pescărușilor, totul este altfel în cele câteva minute de spectacol natural. Recunosc, suntem unii dintre norocoșii care își petrec carantina la malul mării și tocmai de aceea fotografiile realizate în fiecare dimineață sunt încărcate pe instagram sau pe facebook, în speranța că vor ridica moralul celor care nu știu dacă anul acesta vor ajunge la mare, oricare ar fi aceasta. 

De aici a plecat și ideea de a realiza o colecție cu răsăriturile suprinse de voi pentru a le distribui de Paște. Am primit fotografii din diferite zone ale orașului Constanța, de pe o platformă situată în largul Mării Negre, din Cipru și Canada. 

Strada Traian, Constanța. Foto: Marian Stere

Platformă aflată în largul Mării Negre. Foto: Romeo Berhec


Zona Icil, Constanța. Foto: Yvette Spânoche

Cartierul Tomis Nord, Constanța. Foto: Roxana Murat

Peninsulă - zona veche a orașului Constanța. Foto: Alexandru Badea

Tomis Plus, Constanța. Foto: Roxana Ionescu


Stațiunea Mamaia. Foto: Bogdan Dumitru

Paphos, Cipru. Foto: Florian Stoian

Mississauga, Ontario, Canada. Foto: Andrei Antonescu

Localitatea Sibioara. Foto: Vali Popescu


Proiectul Constanța Pitorească

Aeroportul MIhail Kogălniceanu. Foto: Cristian Moldoveanu

Portul Constanța. Foto: Alexandru Baran

Zoom Beach, Constanța


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult