Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cine este câștigătorul bursei EMBA University of Hull, acordată de SIF 2 Moldova în parteneriat cu Republica

Câștigători EMBA University of Hull

Câștigătorul bursei în valoare de 15.000 de euro pentru programul EMBA University of Hull, organizat în Cluj Napoca, este Doru Șupeală- Chief Marketing Officer la FastOrder și Consultant de strategie la Vitrina Advertising. Bursa este acordată de SIF 2 Moldova în parteneriat cu Republica, iar cursurile încep în luna februarie 2018.

Doru Șupeală are expertiză în marketingul online și offline, vânzări, relațiile publice și achiziții pentru companii din mai multe sectoare precum IT, retail, ospitalitate, imobiliare, producție de mobilier și mass-media. Studiile de licență și masterat în Marketing, Administrarea Afacerilor, Jurnalism și Comunicare si certificările în managementul turismului completează profilul său educațional. Doru Șupeală a creat și am pus în aplicare planuri de afaceri, marketing, comunicare, branding și strategii de achiziții și vânzări pentru câteva companii importante, cum ar fi Selgros România, IKEA, Ramada Brasov, Autoliv sau Vitrina Advertising, dar și pentru unele proiecte promițătoare de start-up cu impact global din sectorul IT, cum ar fi Onyx Beacon și FastOrder. A publicat recent prima carte – ”Experienta face diferența. Marketing de proximitate în era Milenialilor și a comunicațiilor mobile”. 

Durata programului EMBA University of Hull este de 24 de luni, iar cursurile sunt împărțite în 12 module, ultimele 6 luni fiind rezervate disertației. Studiul este organizat part-time, adică aceste cursuri au loc în decursul unor week-end-uri prelungite (joi-duminică). Profesorii ai University of Hull se deplasează la Cluj-Napoca, unde se desfășoară modulele, programate la 6 săptămâni. Pentru a completa experienţa 100% britanică, unul dintre module se desfăşoară în Marea Britanie, la University of Hull. Prin urmare, câteva zile vor fi petrecute în campusul University of Hull, considerat unul din cele mai atractive campusuri din Marea Britanie. Acolo, cursanții EMBA au acces la bibliotecile Brynmor Jones şi Keith Donaldson, cu peste 1 milion de volume şi publicaţii, magazine, galerie de artă, librărie, dar și locuri de socializare, cafenele, restaurante şi baruri.

Profesorii care predau la școala de business University of Hull au o vârstă medie de 48 de ani, sunt de 18 naționalități diferite și au o experiență profesională câștigată în ambele medii, privat și de stat. Modulele conțin teme specifice programelor de Executive Master of Business Administration între care managementul relațiilor cu clienții, managementul lanțului valoric, managementul informației, managementul în contextul global, managementul strategic. Pentru a absolvi programul EMBA University of Hull este necesară finalizarea tuturor modulelor, fiecare fiind încheiat cu un proiect, eseu și/ sau examen scris de către cursanți.

Campania de acordare a bursei s-a adresat atât persoanelor care lucrează în instituțiile publice, cât și celor din mediul privat.

Programul EMBA University of Hull, organizat în colaborare cu Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania și Electrogrup, se desfășoară după model britanic, iar curricula, predarea cursurilor, cât și examinarea cursanților au loc în același fel ca în toate şcolile de business deschise de University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore și Bahrain, în decurs de 20 de ani.

EMBA University of Hull este un program de studii internaţionale de business 100% britanic, organizat ȋn Cluj-Napoca. Programul are dublă acreditare internaţională, din partea AMBA (The Association of MBAs) şi AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

University of Hull este în top 301–400 la categoria Arts & Humanities 2018 și în top 401–500 la categoria World University Rankings 2018. EMBA University of Hull a fost lansat în 2015, prin colaborarea dintre reprezentanţii mediului universitar şi ai celui de business. Mai multe detalii despre campanie, aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Felicitări Domnului Șupeală pentru câștigarea acestei burse și succes în finalizare.
  Am totuși un comentariu. ”Expertiza” câștigătorului are echivalent în limba română care este experiență. Altfel, CV-ul său este impresionant și mai impresionantă este curicula după care va studia.
  • Like 0
 • Desigur, felicitari! Chiar daca si eu am tras cu un ochi spre aceasta perspectiva, ceilalti 2 imi spuneau: e prea tarziu, e prea complicat pentru tine si experienta ta! Se pare ca am avut dreptate! Asa ca multa determinare, hotarare si mai ales verticalitate pe acest drum pentru acest domn caruia i se ofera astfel un "impuls" si mai puternic dar si un sprijin si "un aliat" pe acest drum! Sa fie spre crestere si nu doar o experienta!
  • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Felicitari !
  Sa ii onorezi prestigiul !
  @Republica: Jucati un bilet, e 2 euro !
  Cititor Anonim, Secolul XXI, Anul 2017, Dupa Christos...doar Republica !
  Binele invinge !
  Cu Umor, Smerenie, Inteligenta !
  • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult