Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Cine sunt câștigătorii burselor TEE Executive MBA, ediția a IX-a. Cursurile încep în februarie 2023

Câștigătorii burselor TEE Executive MBA

Câștigătorii burselor TEE Executive MBA oferite de Banca Transilvania și Evergent Investments Alexandru Harbuzaru (director vânzări și marketing la Oxynova Hyperbaric), Cipriana Stan (consultant în marketing strategic la Brandocracy), Endre Hunnyadi (manager de dezvoltare afaceri  la dotLumen - Empowering the Blind) și Laura Dragoș-Rădoi (manager de operațiuni la SmartValue Services).

Cinci aplicații pentru fiecare bursă au fost înregistrate la ediția organizată în 2022, în cadrul competiției lansate de Banca Transilvania, Evergent Investments, în parteneriat cu Republica.ro. Persoanele care au aplicat au poziții de top și middle management în marketing, resurse umane, IT și producție. 

„Am primit o gamă variată de aplicații din diferite orașe din România. În fiecare aplicație am descoperit candidați cu rezultate bune în afaceri, dar și dorința de învățare și implicare socială. Sunt la curent cu contextul geopolitic și înțeleg imaginea de ansamblu a unui business. Mulțumim tuturor celor care au aplicat. Pentru ei, dar și pentru cei pentru care învățarea continuă este o prioritate, vom dezvolta oportunități educaționale pe lângă programul Executive MBA”, a declarat, la anunțarea câștigătorilor, Andrew Taylor, director Transilvania Executive Education și membru în comisia de evaluare a aplicațiilor pentru burse.

Cine sunt câștigătorii burselor BT Roberto Marzanati si Evergent Investments:

Alexandru Harbuzaru, Director Vânzări și Marketing, OxyNova® Hyperbaric (București) este o persoană creativă în vânzări și un lider în marketing cu 10 ani de experiență, în dezvoltarea afacerilor internaționale. Pe lângă implicarea sa în domeniul afacerilor, a făcut parte din proiecte de artă, a organizat evenimente, expoziții și a încheiat parteneriate cu muzee și galerii naționale și internaționale.

Cipriana Stan, Consultant în Marketing Strategic, Brandocracy (Cluj-Napoca) și partener în afacerea de familie Smart Academy (Cluj-Napoca): are 13 ani de experiență în marketing, a coordonat numeroase proiecte în digital marketing, comunicare internă, lead generation, personal branding și employer branding, atât pentru clienți B2B, cât și B2C, din alte industrii. Este implicată în proiecte educaționale pentru studenți și elevi.

Endre Hunnyadi, Manager Dezvoltarea Afaceri, dotLumen - Empowering the Blind (Cluj-Napoca): fondator și analist, cu abilități în cercetare de piață, planificare strategică și managementul fondurilor europene. S-a alăturat echipei dotLumen recent, unde își aduce contribuția pentru a ajuta persoanele nevăzătoare să aibă o viață mai bună. Anul acesta a apărut în topul Forbes România 30 sub 30 pentru realizările sale profesionale.

Laura Dragoș-Rădoi, Manager Operațiuni, SmartValue Services (Timișoara): are 10 ani de experiență în resurse umane și business management, cu rezultate remarcabile în zona de sustenabilitate, managementul riscurilor și inovație. Este implicată în mai multe proiecte caritabile din Timișoara.

Bursierii se vor alătura celei de-a noua grupe de cursanți Executive MBA, ce va începe cursurile în 15 februarie 2023. Programul TEE Executive MBA este acreditat de Universitatea Buckingham, iar cursurile, predate de experți internaționali și români, au loc în Cluj-Napoca.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023. Sunt organizate în 12 module - strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală - predate de profesori de la universități din Europa, Statele Unite ale Americii, precum și din România. 

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale la standarde internaționale.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult