Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cine sunt câștigătorii burselor TEE Executive MBA, ediția a IX-a. Cursurile încep în februarie 2023

Câștigătorii burselor TEE Executive MBA

Câștigătorii burselor TEE Executive MBA oferite de Banca Transilvania și Evergent Investments Alexandru Harbuzaru (director vânzări și marketing la Oxynova Hyperbaric), Cipriana Stan (consultant în marketing strategic la Brandocracy), Endre Hunnyadi (manager de dezvoltare afaceri  la dotLumen - Empowering the Blind) și Laura Dragoș-Rădoi (manager de operațiuni la SmartValue Services).

Cinci aplicații pentru fiecare bursă au fost înregistrate la ediția organizată în 2022, în cadrul competiției lansate de Banca Transilvania, Evergent Investments, în parteneriat cu Republica.ro. Persoanele care au aplicat au poziții de top și middle management în marketing, resurse umane, IT și producție. 

„Am primit o gamă variată de aplicații din diferite orașe din România. În fiecare aplicație am descoperit candidați cu rezultate bune în afaceri, dar și dorința de învățare și implicare socială. Sunt la curent cu contextul geopolitic și înțeleg imaginea de ansamblu a unui business. Mulțumim tuturor celor care au aplicat. Pentru ei, dar și pentru cei pentru care învățarea continuă este o prioritate, vom dezvolta oportunități educaționale pe lângă programul Executive MBA”, a declarat, la anunțarea câștigătorilor, Andrew Taylor, director Transilvania Executive Education și membru în comisia de evaluare a aplicațiilor pentru burse.

Cine sunt câștigătorii burselor BT Roberto Marzanati si Evergent Investments:

Alexandru Harbuzaru, Director Vânzări și Marketing, OxyNova® Hyperbaric (București) este o persoană creativă în vânzări și un lider în marketing cu 10 ani de experiență, în dezvoltarea afacerilor internaționale. Pe lângă implicarea sa în domeniul afacerilor, a făcut parte din proiecte de artă, a organizat evenimente, expoziții și a încheiat parteneriate cu muzee și galerii naționale și internaționale.

Cipriana Stan, Consultant în Marketing Strategic, Brandocracy (Cluj-Napoca) și partener în afacerea de familie Smart Academy (Cluj-Napoca): are 13 ani de experiență în marketing, a coordonat numeroase proiecte în digital marketing, comunicare internă, lead generation, personal branding și employer branding, atât pentru clienți B2B, cât și B2C, din alte industrii. Este implicată în proiecte educaționale pentru studenți și elevi.

Endre Hunnyadi, Manager Dezvoltarea Afaceri, dotLumen - Empowering the Blind (Cluj-Napoca): fondator și analist, cu abilități în cercetare de piață, planificare strategică și managementul fondurilor europene. S-a alăturat echipei dotLumen recent, unde își aduce contribuția pentru a ajuta persoanele nevăzătoare să aibă o viață mai bună. Anul acesta a apărut în topul Forbes România 30 sub 30 pentru realizările sale profesionale.

Laura Dragoș-Rădoi, Manager Operațiuni, SmartValue Services (Timișoara): are 10 ani de experiență în resurse umane și business management, cu rezultate remarcabile în zona de sustenabilitate, managementul riscurilor și inovație. Este implicată în mai multe proiecte caritabile din Timișoara.

Bursierii se vor alătura celei de-a noua grupe de cursanți Executive MBA, ce va începe cursurile în 15 februarie 2023. Programul TEE Executive MBA este acreditat de Universitatea Buckingham, iar cursurile, predate de experți internaționali și români, au loc în Cluj-Napoca.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023. Sunt organizate în 12 module - strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală - predate de profesori de la universități din Europa, Statele Unite ale Americii, precum și din România. 

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale la standarde internaționale.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult