Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Ciolacu: PSD depune moţiune de cenzură împreună cu UDMR. Nu vom intra în anticipate

PSD va depune moțiune de cenzură. Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce premierul Orban a declarat că Guvernul își va angaja răspunderea în Parlament pe alegerea primarilor în două tururi.

„O să depunem o moţiune de cenzură împreună cu primii parteneri, cu grupul UDMR, şi vă spun că va trece această moţiune de cenzură. Nu avem alt obiectiv decât să treacă această moţiune de cenzură. Nu vom intra în anticipate, vom crea o nouă majoritate parlamentară”, a declarat Marcel Ciolacu, scrie News.ro.

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că a luat decizia ca Guvernul să meargă pe varianta asumării răspunderii în ceea ce privește alegerea primarilor în două tururi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nu moțiunea de cenzură era exact ce își dorea președintele Iohannis?
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult