Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Codrin Ștefănescu anunță „un miting foarte mare la Romexpo”: peste 120.000 de oameni

Codrin Stefănescu - Foto Facebook

(Foto: Facebook/ Codrin Stefănescu)

Partidul Social Democrat va organiza săptămâna viitoare un miting la Romexpo, la care ar urma să vină peste 120.000 de persoane. Informația a fost confirmată de către Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD. 

„Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120.000 de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Ialomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara, dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Secretarul general al PSD susține că partidul va lua măsuri să nu existe incidente, din cauza numărului mare de participanți.

„Noi am arătat întregii țări că știm să ne ținem oamenii în frâu. Nu am răspuns la provocări. Au fost foarte mulți care au vrut să facă contramanifestații. Ai noștri abia i-am potolit. La fel o să-i lăsăm pe cei de la PNL să-și facă singuri mitingul și le promitem că nu trimitem măcar un om să le perturbe mitingul electoral, să arunce cu pietre, ceea ce face guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atâta puhoi PSD, e periculos să nu ținem lucrurile sub control. Îi cunoaștem pe toți, le știm numerele de mașină, laptele pe care l-au supt, știm unde vor veni și nu vor fi probleme”, a mai declarat secretarul general al PSD.

Citiți și: 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ada check icon
  Bun pronostic : "Ăsta va fi finalul '' . Sa de-a Domnul .
  "Fiind atâta puhoi PSD" - vedeti sa nu va rastoarne ai vostrii. Ca am vazut ca vin cu o forta ...
  " laptele pe care l-au supt" - praf sau de la mama ? Marca ? Anul de fabricatie ? Import sau romanesc? Cu e-uri sau bio ?
  "Ai noștri abia i-am potolit" - PE ai nostri abia i-am potolit ,- nu cumva sa ii invatati sa vorbeasca gresit gramatical .
  • Like 0
 • "Ăsta va fi finalul”
  Asta sperăm și noi, Codrine.
  • Like 2
 • Săraci cu duhul ! Se adună la Romexpo pentru a evita contramanifestația. Ei nu știu că vor fi huliți indiferent unde se vor aduna. Păcat de oamenii simpli - și mulți, săraci - aduși cu forța la București !
  • Like 3
 • Daca este o picatura de adevar in spusele astuia este ca PSD stie foarte bine sa-si tina oamenii in friu. Gura pacatosului adevar graieste.
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult