Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Codrin Ștefănescu anunță „un miting foarte mare la Romexpo”: peste 120.000 de oameni

Codrin Stefănescu - Foto Facebook

(Foto: Facebook/ Codrin Stefănescu)

Partidul Social Democrat va organiza săptămâna viitoare un miting la Romexpo, la care ar urma să vină peste 120.000 de persoane. Informația a fost confirmată de către Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD. 

„Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120.000 de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Ialomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara, dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Secretarul general al PSD susține că partidul va lua măsuri să nu existe incidente, din cauza numărului mare de participanți.

„Noi am arătat întregii țări că știm să ne ținem oamenii în frâu. Nu am răspuns la provocări. Au fost foarte mulți care au vrut să facă contramanifestații. Ai noștri abia i-am potolit. La fel o să-i lăsăm pe cei de la PNL să-și facă singuri mitingul și le promitem că nu trimitem măcar un om să le perturbe mitingul electoral, să arunce cu pietre, ceea ce face guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atâta puhoi PSD, e periculos să nu ținem lucrurile sub control. Îi cunoaștem pe toți, le știm numerele de mașină, laptele pe care l-au supt, știm unde vor veni și nu vor fi probleme”, a mai declarat secretarul general al PSD.

Citiți și: 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ada check icon
  Bun pronostic : "Ăsta va fi finalul '' . Sa de-a Domnul .
  "Fiind atâta puhoi PSD" - vedeti sa nu va rastoarne ai vostrii. Ca am vazut ca vin cu o forta ...
  " laptele pe care l-au supt" - praf sau de la mama ? Marca ? Anul de fabricatie ? Import sau romanesc? Cu e-uri sau bio ?
  "Ai noștri abia i-am potolit" - PE ai nostri abia i-am potolit ,- nu cumva sa ii invatati sa vorbeasca gresit gramatical .
  • Like 0
 • "Ăsta va fi finalul”
  Asta sperăm și noi, Codrine.
  • Like 2
 • Săraci cu duhul ! Se adună la Romexpo pentru a evita contramanifestația. Ei nu știu că vor fi huliți indiferent unde se vor aduna. Păcat de oamenii simpli - și mulți, săraci - aduși cu forța la București !
  • Like 3
 • Daca este o picatura de adevar in spusele astuia este ca PSD stie foarte bine sa-si tina oamenii in friu. Gura pacatosului adevar graieste.
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult