Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Comentator politic CNN, în lacrimi după victoria lui Biden: „Este mai ușor să le spui copiilor tăi: «Caracterul contează, a fi o persoană bună contează»”

Van Jones

Foto captura CNN

Comentatorul politic CNN Van Jones a izbucnit în plâns când a fost solicitat să își exprime părerea la scurt timp după anunțul victoriei lui Joe Biden în alegerile prezidențiale din SUA. „E mai ușor să fii părinte în această dimineață. E mai ușor să fii tată în această dimineață. Este mai ușor să le spui copiilor tăi: «Caracterul contează, a fi o persoană bună contează»”. 

Ștergându-și lacrimile, el a continuat: „Și este mai ușor pentru o mulțime de oameni. Dacă ești musulman în această țară, nu trebuie să îți faci griji că președintele nu te vrea aici. Dacă ești imigrant, nu trebuie să-ți faci griji că președintele este fericit că bebelușul a fost smuls de la părinți sau că visătorii sunt trimiși înapoi fără motiv."

„Aceasta este o justificare pentru o mulțime de oameni care au suferit cu adevărat. «Nu pot respira» - nu a fost doar George Floyd. Mulți oameni au simțit că nu pot respira", a spus Jones, fără să încerce să își ascundă emoția puternică. 

Joe Biden este cel de-al 46-lea președinte al SUA, iar Kamala Harris devine prima femeie de culoare care va deține funcția de vicepreședinte.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nu ziceti inca “ hop”.....something big is coming,get ready!
  • Like 0

 • „Clovnul” de la Casa Albă tocmai a negociat patru acorduri de pace în Orientul Mijlociu, ceea ce 71 de ani de intervenție politică și război fără sfârșit nu au produs.
  „Clovnul” de la Casa Albă este primul președinte care nu a implicat Statele Unite într-un război în străinătate de la Eisenhower incoace.
  „Clovnul” de la Casa Albă a avut cel mai mare impact asupra economiei, a adus locuri de muncă și a redus șomajul negrilor, latino și nativilor cauzat de un alt președinte...
  „Clovnul” de la Casa Albă a dezvăluit corupția profundă, răspândită și pe termen lung în FBI, CIA, NSA și în partidele republican și democrat.
  „Clovnul” de la Casa Albă a făcut NATO să prospere și a lăsat partenerii alianței să înceapă să își plătească singuri costurile.
  „Clovnul” de la Casa Albă a neutralizat nord-coreenii, împiedicându-i să dezvolte o altă putere nucleară, să trimită rachete în Japonia și să amenință coasta de vest a Statelor Unite.
  „Clovnul” de la Casa Albă a transformat
  relațiile cu chinezii, a readus sute de companii în Statele Unite și a reînviat economia. Bravo !
  „Clovnul” de la Casa Albă a finalizat numirile a trei judecători ai Curții Supreme și a aproape 300 de judecători federali.
  Același „clovn” din Casa Albă a redus impozitele, a mărit rambursarea standard IRS, determinând ca piața de valori să creasca la niveluri record, care influențează pozitiv pensiile a zeci de milioane de cetățeni.
  Acest „clovn” din Casa Albă a expus pedofilia pe scară largă a guvernului și Hollywoodului, expunând traficul sexual al minorilor din întreaga lume.
  „Clovnul” de la Casa Albă funcționează gratuit și a pierdut peste două miliarde de dolari din proprii bani în serviciu - și a făcut toate acestea și multe altele în ciuda opoziției celor amenințați pentru că știi că sunt expuși ca criminali - dacă sunt aleși.
  Am înțeles, nu-ți place de clovn. Mulți dintre voi îl urăsc și îl disprețuiesc. Este un om destept. El slujește poporului american și continuă să slujească tuturor. Ce poti face altceva decât să-l poreclești și să râzi de el in timp ce iei virusul chinezesc ?
  Și vă rog să-mi spuneți ce a realizat Biden în cei 47 de ani de mandat.
  Voi schimba oricând un „clovn” pentru mincinoșii ipocriți si corupți.
  Nu-mi pasă dacă îmi place persoana lui, nu știu dacă voi dori să beau o bere cu el, dar prefer un lider puternic care nu se teme să dea cu piciorul in cineva. Nu am nevoie de o figură de tată - am deja una. Nu am nevoie de un mentor - asta sunt Hollywood și CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS și The New York Times.
  Nu am nevoie de cineva care să mă ajute, dar nici nu vreau un obstacol sau un monstru de mlaștină, corupt, senil și dement.
  Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald J. Trump - cel mai iubit președinte din istoria Statelor Unite ale Americii ".
  Guy Johnson
  • Like 0
 • Am văzut, în direct, reacția comentatorului Van Jones și am constatat că dihonia creată de către roșcovan în State, ceva asemănător moldovencei în capitala noastră, a destabilizat demnitatea omului/cetățeanului onest. Din împăunarea lui de miliardar, roșcovanul a crezut că poate să se distreze de-a Dumnezeu...păstrând proporțiile, chiar și în ultimele zile de mandat, Trump învrăjbește națiunea, exploatând fricile, ignoranța și necazurile cetățenilor manipulabili... exact ca și mafia roșie românească. Părerea mea.
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult