Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Comunitatea Republica și-a votat comentatorii. Top comentarii venite de la dumneavoastră

Republica vă va prezenta în fiecare săptămână un top al celor mai apreciate comentarii făcute de cititorii noștri la articolele publicate în Republica. În top vor intra comentariile care au obținut cele mai multe like-uri din partea celor care le-au citit.

Top 3 comentarii ale cititorilor la articolele Republica din ultima săptămână:

1. Sorin Sfîrlogea - comentariu cu 17 aprecieri la articolul „Cioloș și copilul. Un gest sincer sau tehnocratul tocmai a devenit politician?”, de Florin Negruțiu.

„Eu îl suspectez pe Dacian Cioloș de ceva inimaginabil pentru un politician român: sinceritate. E ceva în felul de a se purta, de a vorbi al acestui om care mă face să cred că e sincer. 

Poate mă păcălește mai bine decât alții. Dar în ultima vreme am constatat că în privința asta mă înșel destul de rar.

Așa că m-am hotărât să-i dau creditul încrederii mele. Eu cred deci ca va face lucruri bune. Și cred că ar face și mai mult dacă îl vom ajuta și noi prin faptele noastre de zi cu zi”

Citește aici comentariile la articolul semnat de Florin Negruțiu pe Republica.ro. 

2. Cristi Ciorcilă - comentariu cu 13 aprecieri la articolul „Ce măsoară megamantia IPS Teodosie?”, de Cristian Tudor Popescu.

„Imaginea asta e chiar întruchiparea BOR în toată splendoarea: chici, aroganță, primitivism, fală, trufie, mândrie, fariseism, prost gust. Exact lucrurile care se condamnă cu vehemență în biserică. Ortodoxia vorbește despre iubire, smerenie, compasiune. Unde este religia iubirii prezentă în viața de zi cu zi?”

Citește aici continuarea comentariului. 

3. Malvia Mioara - comentariu cu 10 aprecieri la articolul „Guvernul Cioloș nu mai dă bani pentru Biserică. Cum comentați această decizie?”, de Raluca Ion.

„Sănătatea și educația sunt priorități naționale, dacă ele nu progresează la standardele europene nu putem spune că am intrat cu adevărat în lumea europeană. Catredala Mântuiri Neamului nu e prioritate națională, această clădire megalomană nu ne aduce progres și nici nu diminuează rata săraciei cum ar fi normal să facă biserica. Biserica e rușinos de bogată iar oamenii dramatic de săraci. E trist”.

Citește aici restul comentariilor la articol.Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Doamnă Raluca,
  Am o părere bunicică despre condeiul personal.

  Dar nu mi-aș permite să scriu pe un site intitulat Republica.
  Iar asta, fără să fiu de felu-mi mare monarhist..

  Vorba unui clasic, sună ca naiba...
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult