Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Concerte live pe 1 și 2 mai. Artiști renumiți, între care Tudor Chirilă și Irina Rimes, aduc un strop de libertate în casele românilor prin muzica lor

Vodafone - 1 mai

Weekend prelungit de muzică live pentru toți românii care stau acasă. Cu toții sunt invitați la o serie de concerte de zile mari, între artiști numărându-se Tudor Chirilă - care a lansat pe 1 mai o nouă melodie - și Irina Rimes.

Pentru că în acest an de 1 mai deplasarea pe litoral nu este permisă, locul de întâlnire pentru distracție este  pe https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici, unde toată lumea va petrece cu muzică live, în confortul locuinței.

Pe 1 și 2 mai, artiști renumiți vor aduce un strop de libertate în casele românilor prin muzica lor.

Programul evenimentului, conform organizatorilor:

Vineri, 1 mai

20.00 – Jean Gavril deschide ziua de concerte. Fără să-și încadreze muzica într-un stil anume, el cucerește cu aluziile sale subtile către muzica pop și funk a anilor '60, în piese precum "Totul sau nimic", "Tocuri", "Fată, bea cu mine" și "Oh Ramona", cântate LIVE.

20.30 - Tudor Chirilă urcă pe scenă. El nu doar că va cânta LIVE, dar ne va și deschide porțile către unul dintre cele mai personale procese din viața unui artist: procesul lui de creație a unui cântec.

22.00 – Alt Om intră LIVE cu un DJ Set.

Sâmbătă, 2 mai

20.00 – Alina Manole preia scena. Îi place să se joace și să combine teatrul cu jazz-ul într-un stil original, pe care de-acum îl aduce LIVE de-acasă... acasă.

20.30 -  Irina Rimes închide weekend-ul prelungit de muzică LIVE. Cele 250 de milioane de vizualizări pe care le-au adunat piesele ei pe YouTube ne spun că nu mai are nevoie de nicio descriere, ci doar de aplauzele și susținerea noastră.

„Împreună mai puternici" este o inițiativă Vodafone care aduce live în casele românilor teatru, muzică, sport și masterclass-uri cu artiști și specialiști.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult