Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Conducerea PNL ia pentru prima oară în calcul să renunțe la varianta Florin Cîțu - premier

Florin Citu in Parlament

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Conducerea Partidului Național Liberal ia în calcul, pentru prima oară, să nu îl mai susțină pe Florin Cîțu în funcția de premier, spun surse din PNL, citate de televiziunile de știri Digi24 și Antena3.

PNL a anunțat azi, într-un comunicat, că dacă nu se conturează o majoritate, partidul se va prezenta luni, la consultările de la Cotroceni, fără a face propunere pentru funcția de premier.

„În eventualitatea în care nu se conturează o majoritate, decizia conducerii PNL este aceea de a se prezenta fără a face propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni.

În eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.

Decizia PNL ca premierul sa fie președintele partidului nu se modifică”, se arată într-un comunicat PNL, după ședința de azi a Biroului Executiv Național.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Daca PNL nu vine cu o propunere de ministru, si nu oricine, vorbim de Bolo sau Boc, partidul va disparea fara sa apuce nici cei 3 ani pe care ii mai au. E de bun simt si poate in 3 ani se uita ce-au facut. In orice alt scenariu se declanseaza armageddon. Sper ca duetul macabru WC - Werner/Catu sa se incheie aici.
    • Like 2


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult