Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Confirmare de ultim moment: Marcus Shingles, ex-CEO XPRIZE Foundation – va vorbi la București joi, în deschidrea iCEE.fest: UPGRADE 100

Marcus Shingles

Cu mai puțin de o săptămână până la debutul celei de-a 8-a ediții a festivalului, organizatorii iCEE.fest: UPGRADE 100 – festival care debutează joi si vineri, săptămâna viitoare, la București -, anunță un nou speaker-vedetă, confirmat în ultimul moment: fostul CEO al celebrei fundații XPRIZE, Marcus Shingles.

Antreprenor și fondator al unor companii de succes, Marcus este cel care a dezvoltat și condus programul de parteneriat pentru inovare dintre XPRIZE și Singularity University. 

De asemenea, Marcus Shingles este partener Deloitte și lider al Deloitte Consulting Innovation Group.

Din bordul XPRIZE, fundație care acordă premii importante pentru echipe de cercetare care acceptă provocări majore menite să rezolve probleme legate de viitorul omenirii - fac parte nume celebre din industria tech, precum Larry Page, co-founder Google, futuristul Ray Kurzweil sau Arianna Huffington, fondatoarea Huffington Post. XPRIZE a fost fondată de celebrul cercetător si futurist Peter Diamandis.

Marcus Shingles, vorbind despre XPRIZE - la Singularity University Global Summit:

Shingles a colaborat mulți ani cu Salim Ismail, co-fondatorul „Singularity University” - acesta fiind, la rândul său, star speaker la iCEE.fest: UPGRADE 100, în cea de-a doua zi de festival.

> Salim Ismail va susține pe scena principală, UPGRADE Stage 1, o prezentare despre cum pot companiile să folosească tehnologii disruptive pentru a-și depăși competitorii, urmând apoi să răspundă întrebărilor din sală, într-o sesiune Q&A moderată de jurnalista Andreea Esca.

Tot la festival, și tot ca o știre de ultim moment, Salim Ismail își va lansa celebra carte „Organizații Exponențiale”, versiunea în limba română.

Pe site-ul UPGRADE 100 puteti găsi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Există 8 tipuri de bilete, cu prețuri pornind de la doar 75 de euro. Încă maxim 100 de studenți mai pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti săptămâna care urmează, joi si vineri, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult