Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Consternare în PSD după ce, din închisoare, Liviu Dragnea s-a întors împotriva partidului: „Dacă se admite contestația, facem alt Congres”

Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea

Foto: Inquam Photos

Aflat în închisoare, Liviu Dragnea a contestat în instanță alegerea Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat şi a lui Mihai Fifor în funcţia de Secretar General. Intervenţia în dosarul de validare a congresului PSD, aflat la Tribunalul Bucureşti a fost depusă de avocatul lui Liviu Dragnea, relatează Digi24.

Cererea de intervenţie a lui Liviu Dragnea este admisibilă, şi va fi discutată în şedinţa de la Secţia Civilă a Tribunalului Bucureşti, care va fi reluată la ora 17:00.

Dumitru Buzatu, PSD: Dacă se admite contestația, facem alt congres

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat la Digi24 contestația depusă de Liviu Dragnea: „E posibil ca lucrul acesta să fi fost făcut pentru că i s-a părut sau a sesizat o eroare în ceea ce privește desfășurarea congresului, dar din câte știu eu noi ne-am luat toate măsurile pentru ca acest congres să se desfășoare în mod legal. Nu știu ce ar fi putut observa. E un om care a exercitat mult timp funcția de președinte al PSD și cunoaște procedurile. Dacă se admite contestația, facem alt congres. Ideea este că trebuie să așteptăm un pic până când instanța se va pronunța în legătură cu acest demers. Impactul e unui mininal, nu văd ce ar putea să se producă".

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Eu zic să nu-l mai băgăm în seamă pe pulifriciul ăsta, a făcut deja prea mult rău țării (și încă și mai mult societății).
  România deja a devenit nițel mai respirabilă în lipsa lui: ne putem ocupa și de alte probleme decît justiție, justiție și iar justiție (condimentat cu Soroș, stat paralel și alte bazaconii)!
  • Like 3
 • dan check icon
  In tara mafiotilor este normal sa conduci PSD din puscarie.
  • Like 3
 • Cristi check icon
  Sa nu se trezeasca si cu o reclamatie din partea tov. N. Ceausescu..
  • Like 1
 • IC Tosca IC Tosca check icon
  ...Mai nea Livache. Matale inca nu realizezi ca ai "plecat ca PROSTU" din aceasta functie si sper sa pleci aidoma si din aceasta viata, sarac lipit, in mizerie, dintr-un bordei din Gratia, unde o fost taticu militian...Pentru talica, din partea unui admirator ( nesincer ), o frantura dintr-o melodie de-a lui Margineanu: " Sictir golane, mergi si munceste ( la Rahova ) si te-ntoleste, cum te pretinzi...."
  • Like 2
  • @ IC Tosca
   Delia MC Delia MC check icon
   Din Gratia a plecat, la (după) gratia a ajuns. Poate să spună oricine, era predestinat...
   • Like 1


Îți recomandăm

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult

OnLaptop

Cu o experiență de aproape 15 ani în business-ul IT, Valentin Morlovea a intrat pe nișa reparațiilor de laptop-uri în 2015, o afacere a cărei dezvoltare depinde fundamental de viteza de răspuns în soluționarea problemelor clienților. În prezent, 70% din laptopurile care intră în OnLaptop Service Center&Shop din București, sunt reparate în maxim 24 de ore, lucru care este posibil datorită dezvoltării unui soft dedicat.

Citește mai mult

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult