Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Convinsă că „s-a apăsat pe un buton nuclear” împotriva sa, Gabriela Firea amenință că-și retrage candidatura. Ce vrea să obțină Primarul Capitalei și cui i-a adresat mesajul

Gabriela Firea - conferință de presă

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Gabriela Firea a amenințat marți seara public cu retragerea candidaturii. De ce? Dacă Victor Ponta o va concura la Primăria Capitalei, Gabriela Firea știe că nu mai are nicio șansă. Mesajul, dat în direct la Anetna3, i-a fost adresat în realitate lui Marcel Ciolacu, căruia Gabriela Firea îi cere să accepte toate condițiile puse de Victor Ponta pentru alegerile parlamentare, numai să nu-i pună piedică la Primărie. 

Gabriela Firea a declarat că își va retrage candidatura la Primăria Capitalei, dacă „stânga” va găsi un candidat mai bine plasat în sondaje, făcând aluzie la Robert Negoiță și Victor Ponta.

„Eu nu mă ţin de scaun, îmi văd de viaţa mea. Nu aş vrea să se înţeleagă că sunt supărată pentru că PSD nu a ştiut să negocieze mai bine cu domnul Ponta. Dacă o alianţă de stânga găseşte un candidat mai bun decât mine, eu mă retrag. Nu am un orgoliu atât de mare încât să pun interesul meu deasupra interesului echipei”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit Digi24.

Întrebată ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei, aceasta a răspuns: „Transmitem semnale confuze către alegători, pentru că ne percep pe noi în acelaşi plan politic. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm noi, toţi, de fapt vrem să câştigăm şi dumneavoastră trebuie să alegeţi din trei pe partea de centru-stânga şi aveţi un singur candidat pe zona de centru-dreapta, facem un bine? Haideţi să ne gândim!”

Firea a sugerat că ar exista o înțelegere între Victor Ponta şi Robert Negoiţă şi susține că a fost sunată pentru a i se spune că a fost declanșată „o armă atomică” împotriva sa.

„Am fost foarte dezamăgită de declaraţiile care s-au făcut ieri. Mă refer şi la Robert Negoiţă, şi la Victor Ponta. Nu mă aşteptam. Am fost sunată azi de diverse persoane să-mi spună că undeva s-a apăsat pe un buton nuclear împotriva mea. Nu îmi plac conspiraţiile, dar trebuie să ne dea de gândit. Persoane cu care colaboram foarte bine, brusc şi-au schimbat opinia”, a mai spus Gabriela Firea la Antena 3.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Aoleo, fugi Gabito ca vine racheta dupa tine! :))
    • Like 0
  • Aceasta murdarie umana se viseaza premier? Nu ne-a ajuns vvdancila? E o cretina.
    • Like 1
  • Un , singurul, lucru bun care s-ar inregistra in mandatul firei. Ponta si negoita sunt apa de ploaie.
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult