Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Coronavirus în România: Explozie de cazuri noi. În ultimele 24 de ore, numărul de infectări s-a dublat față de ziua anterioară

covid - pat (Foto: Daniel Mihăilescu / AFP / Profimedia)

Foto: Daniel Mihăilescu/ AFP/Profimedia

Explozie de cazuri noi de covid în România. În ultimele 24 de ore, numărul de infectări cu SARS-CoV-2 s-a dublat față de cele raportate cu o zi înainte. Este cel mai mare număr de noi cazuri din valul cinci al pandemiei. Autoritățile au raportat azi 70 de decese.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 18 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 16.760 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 70 decese, dintre care 5 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

GCS a anunțat luni că au fost înregistrate 8.118 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID – 19), în 24 de ore, cu 523 mai mult decât în ziua anterioară.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult