Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Cu Savana Unistrat dai decât un strat: meșterii pricepuți recunosc unde este greșeala

Savana Unistrat

În loc de două sau trei, mai bine nu folosești decât un strat. Dacă auzi tot mai multe persoane în jurul tău care utilizează adverbul decât în preajma unui verb doar la forma negativă și prieteni care nu plasează din cauza decât într-un context negativ, atunci toate acestea s-ar putea să se întâmple datorită lecției naționale de gramatică și lexic la care am luat parte în ultima vreme în timp ce urmăream pauzele publicitare de la televizor sau reclama de pe website-urile preferate.

Pe lângă toate acestea, dacă întâlnești tot mai mulți oameni care se laudă cu construcțiile pozitive datorită Savana Unistrat, acest lucru ar putea avea de a face cu legătura dintre vopsea, gramatică și economie.

Dar specialiștii Savana nu atrag atenția numai asupra importanței folosirii fără greșeli a limbii române, ci ne dau și câteva sfaturi de urmat atunci când vrem să vopsim corect pereții casei sau ai biroului cu Unistrat.

Mai multe straturi înseamnă timp în plus petrecut vopsind. Folosirea unui singur strat este posibilă datorită tehnologiei Ti-Pure™ One Coat care asigură distribuirea uniformă a particulelor ce reflectă lumina, iar acest fapt conferă vopselei o putere de acoperire excepțională.

Pentru a folosi corect Savana Unistrat este necesar ca pe suprafața ce urmează să fie vopsită să fie aplicată mai întâi amorsa. Atenție la detalii: tipul de amorsă se alege în funcție de suprafață, conform recomandărilor de pe etichetele cutiilor de Unistrat.

Savana Unistrat poate fi utilizată pentru finisarea decorativă și de protecție a pereților interiori și a tavanelor din gips-carton, gleturi, tencuieli minerale de var și ciment. Un alt pont de la specialiști: știați că o suprafață se vopsește mai întâi la margini, apoi la colțuri și marginile prizelor și apoi în rest?

Economia de timp vine atât din faptul că vopsești doar cu un singur strat, dar și din reducerea timpului necesar pentru uscare la numai 4-6 ore.

Acest lucru face posibilă reamenajarea unui spațiu chiar în aceeași zi. În plus, produsul nu necesită diluare, fiind gata de aplicare. Mirosul redus de vopsea lavabilă și faptul că nu stropește la aplicare sunt alte două calități importante ale vopselei Savana Unistrat.

Pentru cele mai bune rezultate, nu folosiți decât rolă de microfibră, rolă sau pompă airless. Specialiștii avertizează că utilizarea unui trafalet deteriorat sau de calitate inferioară poate afecta puterea de acoperire a produsului și aspectul final al amenajării.

Dacă este folosită conform recomandărilor, specialiștii Savana spun că un singur litru de Unistrat poate acoperi de la 11 la 14 metri pătrați de suprafață cu un strat, în funcție de tipul de suport și modul de aplicare.

Mai multe detalii despre cum se utilizează Savana Unistrat în timp ce vorbești corect limba română, poți afla din filmulețul de mai jos.

Mai multe informații despre calitățile tehnice ale sortimentului Savana Unistrat, poți afla vizitând pagina de website oficială al produsului.

Și nu uitați: Viața are mai multe nuanțe. Noi avem una pentru fiecare.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan Dan Dan Dan check icon
    am avut si eu niste mesteri d`astia. eu i-am pus sa vopseasca apartamentul si la final am gasit formula regresiei liniare pe pereti...faceau probabilitati...
    • Like 1


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult