Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Culmea intoxicării la România TV: „Soroș a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous

captura RTV

Cu două zile înainte de alegeri, România TV „scoate” pe post presupuse declarații ale unui hacker Anonymous, care ar vorbi despre implicarea lui Soros în tragedia de la Colectiv. Practic, Soros este „tema” de campanie a postului controlat de Sebastian Ghiță, candidat din partea PRU la alegerile parlamentare.

De altfel, tema vinovatului Soros și a străinilor care ne „acaparează” țara au fost laitmotiv. Cele două idei merg mână în mână cu mesajul electoral al Partidului România Unită, din care face parte Sebastian Ghiță.

Pe post a fost prezentată de mai multe ori o înregistare în care apare o imagine cu o persoană ce poartă o mască cunoscută ca fiind folosită de hackerii Anonymous. Mesajul este citit în limba engleză de o voce robotică, ce spune, printre altele: „Știm ce preț plătește guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (...) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Noi știm detalii privind întregul plan”

Noi știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi știm de unde au venit banii și pentru ce au fost foloșiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soros, care au finanțat de asemenea investitura lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru”

Galerie foto cu burtierele de la RTV

Câteva dintre titlurile care au curs pe ecran:

* Acuzații-Șoc:Soros a pus la cale tragedia Colectiv

* Soros, tranzactii dubioase pentru finanțarea operațiunii Colectiv

* Lovitură de stat anunțată în România, cine ascunde adevărul 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • 85% din ce spune romania tv si 75% din cele de la antena 3 sunt ...MANIPULARI, INTOXICARI si MINCIUNI !!!! ... de ce se permite >??? asa precum 2 infractori stau in fruntea tarii > seful camerei deputatilor si seful senatului !!! ,precum si multi alti infractori si condamnati conduc institutii !!!
  • Like 1
 • Aia de la CNA dorm pe ei sau ce se intampla?! Cum e posibil sa ii lasa sa spuna aberatiile astea pe un post national?!
  • Like 0
 • dalex check icon
  In loc de comentariu - ce poti comenta la o asemenea nesimtire ?- o intrebare:
  Are voie o firma sa se numeasca "Romania", ne-a cumparat cumva Ghita fara sa ne anunte ?
  • Like 0
 • Si FBI a facut dezvaluiri in legatura cu d-na Clinton inainte de alegeri, fara dovezi. Ce s-a intamplat, s-a vazut...
  • Like 0
 • check icon
  Cineva a spus că a pus-o la cale Gabi Oprea, după care Iohannis a spus că a trebuit o tragedie pentru ca bla-ba.. Unii au interpretat că „serviciile” au pus la cale incendiul. Nu văd de ce acest scenariu, cu Soros, ar fi mai condamnabil decît celelalte. În clipa cînd spui că „de vină a fost sistemul”, totul este posibil. În urmă cu cîteva a fost un incendiu undeva în SUA, parcă în Oklahoma, acolo nu a mai fost de vină sistemul? Au murit peste 40 de persoane și acolo...
  • Like 0
 • romania tv nu e televiziune. ca sa nu se confunde cu tvr, digi, etc. cine se uita la un asemenea post indraznesc sa afirm cu tarie ca este un om terminat, un vierme obez in bezna.
  • Like 2
 • Mi e rusine ca exista aceasta televiziune. Sper sa crapi, RTV.
  • Like 2


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult