Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Cum arată străzile din București, în vremea coronavirusului

Pe 15 martie, înainte de instaurarea stării de urgență, străzile din centrul Capitalei sunt pustii. Autoritățile le-au recomandat oamenilor să stea cât mai mult în casă, iar atunci când ies să păstreze distanța socială, pentru a limita răspândirea infecției cu coronavirus. După depășirea numărului de 100 de cazuri confirmate, România a intrat în scenariul 3 al epidemiei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Parerist check icon
  Eu zic ca arata fix cum ar trebui sa arate, ținând cont de circumstanțe!
  • Like 0
 • mike mike check icon
  Este atat de frumos Bucureștiul atunci cand nu este populat! Mi-aș fi dorit să fiu acolo cu familia, cu amicii, insa sunt prins în altă țară. Fiti puternici dragi romani din tara! Noi, cei din alte tărâmuri, ne gandim la cei rămași în țară.
  • Like 0
 • He, he... pai in 1992 toamna cum dadea frigul arata la fel de pustiu. Imi aduc aminte exact pentru ca taman fusesem in Londra si apoi in Bucuresti insoteam un englez sa-i arat orasul. La aia abia razbateai prin centru de distractie iar la noi... pustiu.
  No amu nu-i nici o noutate; rafturi goale am mai vazut, pustietate, plictiseala... la urma-urmei homosapiens e un porc nesatul ce a inventat sporturile extreme ca sa iasa din anonimat, orgiile ca sa nu se plictiseasca,, tembelizorul ca sa-si omoare timpul.
  Acum suntem redusi la... normal. Aer, apa, mancare, caldura, toate astea le avem din belsug otravind... apa, aerul, mancarea, pamantul, generand prea multa caldura pe care pamantul n-o mai poate inghiti. Un virus mai abitir ca acesta ar aduce echilibrul pe aceasta planeta sufocata de aceste termite numite homoimbecilus.

  • Like 1


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult