Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Cum arată străzile din București, în vremea coronavirusului

Pe 15 martie, înainte de instaurarea stării de urgență, străzile din centrul Capitalei sunt pustii. Autoritățile le-au recomandat oamenilor să stea cât mai mult în casă, iar atunci când ies să păstreze distanța socială, pentru a limita răspândirea infecției cu coronavirus. După depășirea numărului de 100 de cazuri confirmate, România a intrat în scenariul 3 al epidemiei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Parerist check icon
  Eu zic ca arata fix cum ar trebui sa arate, ținând cont de circumstanțe!
  • Like 0
 • mike mike check icon
  Este atat de frumos Bucureștiul atunci cand nu este populat! Mi-aș fi dorit să fiu acolo cu familia, cu amicii, insa sunt prins în altă țară. Fiti puternici dragi romani din tara! Noi, cei din alte tărâmuri, ne gandim la cei rămași în țară.
  • Like 0
 • He, he... pai in 1992 toamna cum dadea frigul arata la fel de pustiu. Imi aduc aminte exact pentru ca taman fusesem in Londra si apoi in Bucuresti insoteam un englez sa-i arat orasul. La aia abia razbateai prin centru de distractie iar la noi... pustiu.
  No amu nu-i nici o noutate; rafturi goale am mai vazut, pustietate, plictiseala... la urma-urmei homosapiens e un porc nesatul ce a inventat sporturile extreme ca sa iasa din anonimat, orgiile ca sa nu se plictiseasca,, tembelizorul ca sa-si omoare timpul.
  Acum suntem redusi la... normal. Aer, apa, mancare, caldura, toate astea le avem din belsug otravind... apa, aerul, mancarea, pamantul, generand prea multa caldura pe care pamantul n-o mai poate inghiti. Un virus mai abitir ca acesta ar aduce echilibrul pe aceasta planeta sufocata de aceste termite numite homoimbecilus.

  • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult