Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum îi cheamă Ambasada României din Marea Britanie pe români la vot. Membrii secțiilor de votare fac valuri în așteptarea alegătorilor

În cea de-a doua zi a alegerilor prezidențiale din diaspora, Ambasada României în Marea Britanie a postat pe Facebook clipuri prin care îi îndeamnă pe români să meargă la vot și le oferă informații despre secțiile de votare în care își pot exprima opțiunile electorale.

La Bristol, membrii unei secții de votare s-au filmat făcând valuri în așteptarea alegătorilor. „Bună dimineața! Cele 72 SecțiiDeVotareÎnUK s-au deschis pentru cea de-a doua zi de vot la #AlegeriPreședinteleRomâniei. Printre ele și cele două de la #BRISTOL care își fac încălzirea pentru primirea alegătorilor. Secțiile 574 și 575 de la Bristol se află la adresa Biserica Penticostala Romana, Stockwood Road, Bristol BS14 8HS. Nu lăsați pe duminică, dacă puteți vota de astăzi!”, au scris pe Facebook reprezentanții ambasadei.

„Secția Exeter vă așteaptă la vot!”, este mesajul membrilor unei alte secții de vot. Aceștia au aplicat pe filmare un filtru amuzant, care le face zâmbete foarte largi. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ❤❤❤ Implicati, simpatici, inteligenti! Bravo!!!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult