Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cum îi cheamă Ambasada României din Marea Britanie pe români la vot. Membrii secțiilor de votare fac valuri în așteptarea alegătorilor

În cea de-a doua zi a alegerilor prezidențiale din diaspora, Ambasada României în Marea Britanie a postat pe Facebook clipuri prin care îi îndeamnă pe români să meargă la vot și le oferă informații despre secțiile de votare în care își pot exprima opțiunile electorale.

La Bristol, membrii unei secții de votare s-au filmat făcând valuri în așteptarea alegătorilor. „Bună dimineața! Cele 72 SecțiiDeVotareÎnUK s-au deschis pentru cea de-a doua zi de vot la #AlegeriPreședinteleRomâniei. Printre ele și cele două de la #BRISTOL care își fac încălzirea pentru primirea alegătorilor. Secțiile 574 și 575 de la Bristol se află la adresa Biserica Penticostala Romana, Stockwood Road, Bristol BS14 8HS. Nu lăsați pe duminică, dacă puteți vota de astăzi!”, au scris pe Facebook reprezentanții ambasadei.

„Secția Exeter vă așteaptă la vot!”, este mesajul membrilor unei alte secții de vot. Aceștia au aplicat pe filmare un filtru amuzant, care le face zâmbete foarte largi. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ❤❤❤ Implicati, simpatici, inteligenti! Bravo!!!
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult