Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Cum îi cheamă Ambasada României din Marea Britanie pe români la vot. Membrii secțiilor de votare fac valuri în așteptarea alegătorilor

În cea de-a doua zi a alegerilor prezidențiale din diaspora, Ambasada României în Marea Britanie a postat pe Facebook clipuri prin care îi îndeamnă pe români să meargă la vot și le oferă informații despre secțiile de votare în care își pot exprima opțiunile electorale.

La Bristol, membrii unei secții de votare s-au filmat făcând valuri în așteptarea alegătorilor. „Bună dimineața! Cele 72 SecțiiDeVotareÎnUK s-au deschis pentru cea de-a doua zi de vot la #AlegeriPreședinteleRomâniei. Printre ele și cele două de la #BRISTOL care își fac încălzirea pentru primirea alegătorilor. Secțiile 574 și 575 de la Bristol se află la adresa Biserica Penticostala Romana, Stockwood Road, Bristol BS14 8HS. Nu lăsați pe duminică, dacă puteți vota de astăzi!”, au scris pe Facebook reprezentanții ambasadei.

„Secția Exeter vă așteaptă la vot!”, este mesajul membrilor unei alte secții de vot. Aceștia au aplicat pe filmare un filtru amuzant, care le face zâmbete foarte largi. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ❤❤❤ Implicati, simpatici, inteligenti! Bravo!!!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult