Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cum l-au ironizat pe Dragnea actorii Teatrului de Comedie după incidentul „Nimic!”

Alex Bogdan

Actorii Teatrului de Comedie București au ironizat, în pauza spectacolului „Mult zgomot pentru nimic”, momentul în care Dragnea i-a spus unui cetățean care participa la un miting din Suceava: „Nimic ești tu!”

În pauză, actorul Alex Bogdan le-a spus spectatorilor: „Ne pregătim de partea a doua din Mult zgomot pentru... ”. „Nimic!”, s-a auzit o voce din sală.

În râsetele spectatorilor, Alex Bogdan a continuat precum Dragnea la Suceava: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! V-am dat spectacole de calitate...”

Filmarea cu momentul de umor a fost postată de actor pe pagina sa de Facebook sub comentariul: „Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă...”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Am ajuns ca pe vremea lui Ceauşescu: noi facem bancuri, suntem ironici şi ei râd. De noi.
  • Like 1
 • savuros si prompt.
  ei ne ignora, dar si noi.
  • Like 1
 • He, he, pai la noile alegeri preidentiale, ca in Ucraina, nu propunem un actor??Sau eventual niste copii de 42 de ani degenerati, droguri si actvitati interlope?? Baieti de-ai lui Caramitru, sluga lui Ceausescu Plesu, etc? Succes! Eu ii votez, promit! Hai sa adaugam si vreo 4 milioane de asistati social (adica cei care refuza sa munceasca) si o sa ajungem: Romania = Amsterdam! Legaklizam prostitutia si devenim bucuria homosexualilor si lesbienelor din Europa!
  • Like 0
  • @ Cristian Guidea
   De ce nu mergi mata la Antena3 ?
   Cu balele pe care le lasi pe aici nu prinzi decit muste.
   • Like 5
  • @ Cristian Guidea
   Ce ai mă tu de împărțit cu Caramitru, Pleșu și alții ca ei? Te ridici tu la nivelul lor? Nici nu știi bine cine sunt. Ce vină au părinții pentru greșelile copiilor? În cazurile celor doi "copii" sunt oameni în toată firea, trecuți bine în a doua jumătate a vieții. La Caramitru fiul este om cu pregătire la care tu nici nu visezi. Ești la fel cu comuniștii, acuzi tot neamul. Tu ai copii? Ai tăi, dacă ai, sunt perfecți? Tu în nici un caz.
   • Like 6
  • @ Cristian Guidea
   Delia MC Delia MC check icon
   N-au multe motive să vină aici. E mai aproape Olanda sau Germania sau Cehia unde prostituția e legală. În Cehia e și ieftin. Plus că ei nu înfierează homosexualii și lesbienele. Deci, nu trebuie sa vă fie frică.
   • Like 2
  • @ Cristian Guidea
   Prin 1996 s-a votat cu mult entuziasm un profesor universitar pentru funcția de președinte, așa ca la vreo 70%...și la sfîrșit de mandat, nu a mai putut să re-candideze, că fusese penibil, și îl mai voiau doar 3%, restul de 67%se rușinau și nu își mai aminteau că puseseră ștampila pe Emil cel ridicol. Azi am re-vrea președinte pe un evazionist fiscal,mare iubitor de weekenduri petrecute la munte.
   Așa suntem noi, cam nevăzători...Transilvănenii din Sibiu, se audeee???
   • Like 0
  • @ Sorin Constantin
   Cristi check icon
   Atunci voteaza-l pe FeFe in izmene, daca cu Iohannis iti e rusine.
   • Like 0


Îți recomandăm

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult

Cluj Napoca.

Persoanele care au în derulare credite cu dobândă variabilă, majorată ca urmare a creșterii indicilor de referință în funcție de care se calculează aceasta, ar putea avea parte de o perioadă în care ratele să nu mai crească atât de puternic, începând din a doua jumătate a anului. Foto: Andras Ferencz

Citește mai mult