Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Cum l-au ironizat pe Dragnea actorii Teatrului de Comedie după incidentul „Nimic!”

Alex Bogdan

Actorii Teatrului de Comedie București au ironizat, în pauza spectacolului „Mult zgomot pentru nimic”, momentul în care Dragnea i-a spus unui cetățean care participa la un miting din Suceava: „Nimic ești tu!”

În pauză, actorul Alex Bogdan le-a spus spectatorilor: „Ne pregătim de partea a doua din Mult zgomot pentru... ”. „Nimic!”, s-a auzit o voce din sală.

În râsetele spectatorilor, Alex Bogdan a continuat precum Dragnea la Suceava: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! V-am dat spectacole de calitate...”

Filmarea cu momentul de umor a fost postată de actor pe pagina sa de Facebook sub comentariul: „Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă...”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Am ajuns ca pe vremea lui Ceauşescu: noi facem bancuri, suntem ironici şi ei râd. De noi.
  • Like 1
 • savuros si prompt.
  ei ne ignora, dar si noi.
  • Like 1
 • He, he, pai la noile alegeri preidentiale, ca in Ucraina, nu propunem un actor??Sau eventual niste copii de 42 de ani degenerati, droguri si actvitati interlope?? Baieti de-ai lui Caramitru, sluga lui Ceausescu Plesu, etc? Succes! Eu ii votez, promit! Hai sa adaugam si vreo 4 milioane de asistati social (adica cei care refuza sa munceasca) si o sa ajungem: Romania = Amsterdam! Legaklizam prostitutia si devenim bucuria homosexualilor si lesbienelor din Europa!
  • Like 0
  • @ Cristian Guidea
   De ce nu mergi mata la Antena3 ?
   Cu balele pe care le lasi pe aici nu prinzi decit muste.
   • Like 5
  • @ Cristian Guidea
   Ce ai mă tu de împărțit cu Caramitru, Pleșu și alții ca ei? Te ridici tu la nivelul lor? Nici nu știi bine cine sunt. Ce vină au părinții pentru greșelile copiilor? În cazurile celor doi "copii" sunt oameni în toată firea, trecuți bine în a doua jumătate a vieții. La Caramitru fiul este om cu pregătire la care tu nici nu visezi. Ești la fel cu comuniștii, acuzi tot neamul. Tu ai copii? Ai tăi, dacă ai, sunt perfecți? Tu în nici un caz.
   • Like 6
  • @ Cristian Guidea
   Delia MC Delia MC check icon
   N-au multe motive să vină aici. E mai aproape Olanda sau Germania sau Cehia unde prostituția e legală. În Cehia e și ieftin. Plus că ei nu înfierează homosexualii și lesbienele. Deci, nu trebuie sa vă fie frică.
   • Like 2
  • @ Cristian Guidea
   Prin 1996 s-a votat cu mult entuziasm un profesor universitar pentru funcția de președinte, așa ca la vreo 70%...și la sfîrșit de mandat, nu a mai putut să re-candideze, că fusese penibil, și îl mai voiau doar 3%, restul de 67%se rușinau și nu își mai aminteau că puseseră ștampila pe Emil cel ridicol. Azi am re-vrea președinte pe un evazionist fiscal,mare iubitor de weekenduri petrecute la munte.
   Așa suntem noi, cam nevăzători...Transilvănenii din Sibiu, se audeee???
   • Like 0
  • @ Sorin Constantin
   Cristi check icon
   Atunci voteaza-l pe FeFe in izmene, daca cu Iohannis iti e rusine.
   • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult