Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cum l-au ironizat pe Dragnea actorii Teatrului de Comedie după incidentul „Nimic!”

Alex Bogdan

Actorii Teatrului de Comedie București au ironizat, în pauza spectacolului „Mult zgomot pentru nimic”, momentul în care Dragnea i-a spus unui cetățean care participa la un miting din Suceava: „Nimic ești tu!”

În pauză, actorul Alex Bogdan le-a spus spectatorilor: „Ne pregătim de partea a doua din Mult zgomot pentru... ”. „Nimic!”, s-a auzit o voce din sală.

În râsetele spectatorilor, Alex Bogdan a continuat precum Dragnea la Suceava: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! V-am dat spectacole de calitate...”

Filmarea cu momentul de umor a fost postată de actor pe pagina sa de Facebook sub comentariul: „Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă...”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Am ajuns ca pe vremea lui Ceauşescu: noi facem bancuri, suntem ironici şi ei râd. De noi.
  • Like 1
 • savuros si prompt.
  ei ne ignora, dar si noi.
  • Like 1
 • He, he, pai la noile alegeri preidentiale, ca in Ucraina, nu propunem un actor??Sau eventual niste copii de 42 de ani degenerati, droguri si actvitati interlope?? Baieti de-ai lui Caramitru, sluga lui Ceausescu Plesu, etc? Succes! Eu ii votez, promit! Hai sa adaugam si vreo 4 milioane de asistati social (adica cei care refuza sa munceasca) si o sa ajungem: Romania = Amsterdam! Legaklizam prostitutia si devenim bucuria homosexualilor si lesbienelor din Europa!
  • Like 0
  • @ Cristian Guidea
   De ce nu mergi mata la Antena3 ?
   Cu balele pe care le lasi pe aici nu prinzi decit muste.
   • Like 5
  • @ Cristian Guidea
   Ce ai mă tu de împărțit cu Caramitru, Pleșu și alții ca ei? Te ridici tu la nivelul lor? Nici nu știi bine cine sunt. Ce vină au părinții pentru greșelile copiilor? În cazurile celor doi "copii" sunt oameni în toată firea, trecuți bine în a doua jumătate a vieții. La Caramitru fiul este om cu pregătire la care tu nici nu visezi. Ești la fel cu comuniștii, acuzi tot neamul. Tu ai copii? Ai tăi, dacă ai, sunt perfecți? Tu în nici un caz.
   • Like 6
  • @ Cristian Guidea
   Delia MC Delia MC check icon
   N-au multe motive să vină aici. E mai aproape Olanda sau Germania sau Cehia unde prostituția e legală. În Cehia e și ieftin. Plus că ei nu înfierează homosexualii și lesbienele. Deci, nu trebuie sa vă fie frică.
   • Like 2
  • @ Cristian Guidea
   Prin 1996 s-a votat cu mult entuziasm un profesor universitar pentru funcția de președinte, așa ca la vreo 70%...și la sfîrșit de mandat, nu a mai putut să re-candideze, că fusese penibil, și îl mai voiau doar 3%, restul de 67%se rușinau și nu își mai aminteau că puseseră ștampila pe Emil cel ridicol. Azi am re-vrea președinte pe un evazionist fiscal,mare iubitor de weekenduri petrecute la munte.
   Așa suntem noi, cam nevăzători...Transilvănenii din Sibiu, se audeee???
   • Like 0
  • @ Sorin Constantin
   Cristi check icon
   Atunci voteaza-l pe FeFe in izmene, daca cu Iohannis iti e rusine.
   • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult