Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Dan Mihalache, după atentatul din Londra: „Mi-a stricat un pic seara”

nunta- nunta-

(Foto Facebook/Mihai Voicu)

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat, pentru Gândul.info că în momentul atacurilor teroriste recente din Londra se afla la o nuntă în țară unde era naș, iar evenimentele din capitala britanică i-au „stricat un pic seara".

„Sunt în ţară, care e problema? Am fost chiar naş. Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu înseamnă că nu am lucrat cu colegii foarte strâns ca să vedem ce e de făcut. Asta e viaţa. Am comunicat, avem celulă de criză, totul a fost sub control, de altfel cred că m-aţi auzit vorbind toată noaptea”, a explicat Dan Mihalache pentru Gândul.info.

Șapte persoane și-au pierdut viața și alte 48 au fost rănite sâmbătă seară la Londra, după ce o camionetă a intrat în trecători pe London Bridge, iar trei bărbați au înjunghiat oameni pe străzi și în baruri. Atacatorii au fost împușcați mortal de forțele de ordine după câteva minute. Statul Islamic a revendicat atentatul.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Atît a putut să debiteze acest facocer în tutu roz.
  • Like 0
 • Daca mi-e dor de comunism si imbecilitati de functionari, apai ma duc la consulatul roman din strainatate.
  • Like 1
 • NU, eu cred ca a vrut doar sa spuna ca nu trebuie sa ne lasam terorizati pana la paralizie sociala, si ca viata sa mearga inainte. Altminteri, asasinii si-ar atinge scopul. Asa cum traim cu limbrici si tenii...dar asta este o alta chestiune care tine mai mult de SF.
  • Like 0
 • Ziua trece, leafa merge, noi cu drag nasim.

  Diplomatii nostri? - no comment.
  • Like 3
 • Dan check icon
  Iohannis l-a numit pe asta ambasador nu?
  • Like 1


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult