Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Dăncilă a primit cadou o sabie de samurai, din partea PSD Arad: „Să tăiați la propriu tot ce trebuie”

Dancila - samurai

Președintele filialei PSD Arad, Dorel Căprar, i-a făcut cadou sâmbătă premierului demis o sabie de samurai, cu care Viorica Dăncilă să „tăie la propriu și la figurat tot ce trebuie tăiat”. Căprar i-a spus lui Dăncilă că din punctul său de vedere este un samurai, chiar e femeie și că trebuie să fie sigură că va câștiga alegerile prezidențiale. 

„Sunteți mult mai puternică decât mulți bărbați, inclusiv decât cei șase, șapte bărbați care au făcut front comun ca să dea jos Guvernul României. Avem încredere în dumneavoastră. Trebuie să fiți sigură că veți câștiga alegerile. Am văzut cum vă iubesc oamenii. Vreau să vă rog să acceptați mici cadouri simbolice, din partea mea și a organizației, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbați și nu numai, doamnă prim-ministru. În primul rând o să vă fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să taiați atât la propriu, cât și la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră știți exact la ce mă refer eu”, a spus Dorel Căprar, la Arad, potrivit Mediafax.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nu ma asteptam ca la arad s-a exiiste perechea unei super analfa
  • Like 0
 • Corect! Acum, tot ce trebuie să mai facă Dăncilă este un seppuku!
  • Like 1
 • Baba si mitraliera...
  • Like 1
 • Maimuta cu grenada. :)
  • Like 0
 • Delia MC Delia MC check icon
  Cu sabia se poate tăia și craca de sub picioare. Ceea ce a făcut deja.
  Poate în lumea aia paralelă în care dna Dăncilă trăiește, ruptă de realitate, primul ministru poartă săbii de samurai. De ce? Vezi răspunsul dnei Silvia Palos. Când anume? Când revin la realitate.
  Dar asta nu se va întâmpla. Vor da vina pe opoziția cea rea.
  • Like 2
 • I au recomandat cumva să și facă hara - kiri, apropo de siluirea limbi române ? Întreb.
  • Like 5


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult