Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Dăncilă a primit cadou o sabie de samurai, din partea PSD Arad: „Să tăiați la propriu tot ce trebuie”

Dancila - samurai

Președintele filialei PSD Arad, Dorel Căprar, i-a făcut cadou sâmbătă premierului demis o sabie de samurai, cu care Viorica Dăncilă să „tăie la propriu și la figurat tot ce trebuie tăiat”. Căprar i-a spus lui Dăncilă că din punctul său de vedere este un samurai, chiar e femeie și că trebuie să fie sigură că va câștiga alegerile prezidențiale. 

„Sunteți mult mai puternică decât mulți bărbați, inclusiv decât cei șase, șapte bărbați care au făcut front comun ca să dea jos Guvernul României. Avem încredere în dumneavoastră. Trebuie să fiți sigură că veți câștiga alegerile. Am văzut cum vă iubesc oamenii. Vreau să vă rog să acceptați mici cadouri simbolice, din partea mea și a organizației, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbați și nu numai, doamnă prim-ministru. În primul rând o să vă fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să taiați atât la propriu, cât și la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră știți exact la ce mă refer eu”, a spus Dorel Căprar, la Arad, potrivit Mediafax.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nu ma asteptam ca la arad s-a exiiste perechea unei super analfa
  • Like 0
 • Corect! Acum, tot ce trebuie să mai facă Dăncilă este un seppuku!
  • Like 1
 • Baba si mitraliera...
  • Like 1
 • Maimuta cu grenada. :)
  • Like 0
 • Delia MC Delia MC check icon
  Cu sabia se poate tăia și craca de sub picioare. Ceea ce a făcut deja.
  Poate în lumea aia paralelă în care dna Dăncilă trăiește, ruptă de realitate, primul ministru poartă săbii de samurai. De ce? Vezi răspunsul dnei Silvia Palos. Când anume? Când revin la realitate.
  Dar asta nu se va întâmpla. Vor da vina pe opoziția cea rea.
  • Like 2
 • I au recomandat cumva să și facă hara - kiri, apropo de siluirea limbi române ? Întreb.
  • Like 5


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult